Sveiciens visiem. (hug)

Yay. (hug)

Man šķiet ka tāds pats, tikai bez punkta vai ari tagad uztaisīju bez punkta un dabūju atpakaļ to pašu. Par šo musu tēvam būs zināt pagātnes noslēpumus. :joy:

1 Like

Kā tad tā izlēmi pāriet uz elektrību?

Bija nosacīti kārtējā pusmūža krīze un mocis jau bija, nācās izvēlēties starp elektrobusiņu vai doge ram van. Sapratu, ka saules paneļi un viss pārējais jau ir un ja auto nomirs, tad tiks izmantots, kā Power wall… :joy:

Līdzīgu niku neatminos :thinking:, tad drošivien biji pirms es te vēl piereģistrējos.

Un kā tev patīk elektriskā braukšana?

Ja tev tas atbalsta tādu fīču, stilīgi. Ja tu domā vienkārši izņemt akumulatoru un lietot kā Power wall, mazāk stilīgi, bet nu variants. :joy:

1 Like

Dievinu, protams akumulators viens no mazākajiem(24kw, puetiek, lai nobrauktu 100 pa pilsētu vai 70-75 ārpus) un kontakts arī tas no kura tieši plāno Eiropā atteikties(Chademo)…

Jā variants būs mazāk stilīgas, bet vienalga, tie būs 19 izmantojamie kw ar dzesēšanu. :partying_face:
Vēl protams ir ideja saules paneļus uz jumta un braukt ceļojumā pilnībā bez maksas(nu vismaz par degvielu nemaksajot), katru dienu nobraucot protams tikai 70-160km, bet vismaz atlikušajā laikā varētu apskatīt tik daudz vietu.:star_struck:

1 Like

Atradu savu pirmo postu 16. februārī 2021 gadā, kurā sasveicinājos, tur Tu mani arī pasveicināji. :upside_down_face:

1 Like

Es forumā esmu daudz senāk kopš 2018 gada.

This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.