Un tagad skraidu pa sniegu, sniega veidojās pēdas, sniegs krīt un lēnām pēdas aizputina, izskatās tik labi. Es esmu sājusmā no Forbidden West grafikas. Skaisti dabas skati, cilvēki arī izskatās tik reāli un dabiski.
Tehniski izgāju…

Beigās tik vēl lidojošais BOBs.
Pateikšu godīgi nesaprotu pagaidām, kā šo spēli dabūt cauri survival režīmā, jo ar laiku, pārāk jau ātri, parādās visādi uguns pūtēji un elektro sitēji, citi, kas alkst tavu kaulus salauzt
Creative vispār iemeta karti, ka dzelzi atrast nav iespējams, pa visu spēli sagrabināju dažus desmitus, lai nosegtu bāzes lietas, bet tā cirtu kokus, pārdevu un pirku labākus instrumentus no NPC XD
Iegūstot visādus uzlabojumus, tas atvieglo daudzus momentus.
Tā ir tā ko saspēlē mēģinājām kur mūsu civilizācija aizgāja bojā? :D
Ziņkāre bija, kas būs, ja pabeigsi? Solo pieveici?
Jā un nē.
Mani nepameta jautājums, kā taisa loku
nolēmu noskaidrot.
Pēc tam jau nolēmu, ai nu davaj līdz beigām.
Solo jā, bet creative režīms - bez stresa. Vismaz mehānikas dabūju skaidri saprotamas.
Piemēram akmens golemus, kā izrādās, visvienkāršāk uzvarēt ir ar cirtni (pickaxe). Viņ taču akmens - loģiski, loģiski. :D
Tagad sagribējās vēlreiz iziet ![]()
Forbidden West jau nokļuvu līdz main story final chapter, tagad domāju pabeigt to vai iziet vēl atlikušos side kvestus un savākt visu ko var pa pasauli. Var jau arī main pabeigt un side pēc tam.
Zero Down, kad pabeidzi main quest pēdējo chapter, tevi atmeta atpakaļ pirms pēdējā chapter un tad vari visu atlikušo iziet un tad vēlreiz pabeigt final chapter, jeb loģiskāk pabeig visu ko var un tad noslēgt spēli. Šeit cik lasu tā nav, tāpēc domāju. ![]()
Protams pabeidzot visu, man ir Complete Edition, pēc tā vēl būs papildus story Horizon Forbidden West: Burning Shores, bet tas tik, kad main iziesi.
Es laikam iziešu visus side kvestus kurus vēl negāju un savākšu visu ko tu var, tad iziešu finālu. Diezgan tur daudz daramā vēl ir .
Šobrīd spēlēju Outer Worlds 2. Tikai pašu sākumu pagaidām, bet having fun. Pirmo pavisam nedaudz uzspēlēju kad tā iznāca. Pat neatceros ko īsti domāju par to spēli.. droši vien atmetu roku jo pietrūka pacitības
ceru ka ar otro daļu nepietrūks, jo sākums ir ļoti daudzsološs.
Plānā ir pēc Outer Worlds 2 atvadīties no dzīves un social interaction un kārtīgi pieķerties jaunajam Europa Universalis 5. Vienmēr esmu gribējis iemācīties EU4, bet nekad nav bijis vai nu laiks vai nu tā pati pacietība, bet tagad kad ir jauna iznākusi gribu iekrist šajā rabbit hole. No Paradox games esmu spēlējis nedaudz Crusader Kings un Hearts of Iron, bet visvairāk Stellaris, jo sci fi theme is my thing. Biški jau palaidu vakardien vakarā EU5 un it is overwhelming as fuck no sākuma. Domāju ka esmu liels vīrs man jau tutorial nevajag…
aha… ka tik ne arī.. būs vien jāiet cauri, kad būs laiks vairāk
pavilkos un beidzot nopirku dark souls 3. Ir nodoms spēlēt kompānijā ar nāves rotāciju.
tu i trax
Tas ir kā?
dod kontrolieri nākamajam ja nomirsti.
Uh… tas būs ātri pa lielam tikai pie bosiem. :D
Nevar nepadalīties ar šo komandas sastāvu.
(Kontekstam: šodien atvērās ranked kategorija)
Kad komanda ir nevis nasta, bet enkurs piesiets pie koka.
mugura nesāp? ![]()
Kas tas? Digitāla Katana?
Jā. Steam ir pieejama.
Var arī online spēlēt ar draugiem.