This is a microscopic photo of a butterfly egg. Most butterflies deposit a cluster of tiny eggs, sometimes hundreds of them, on the underside of a leaf, fastening them there with a glue-like substance. The leaves provide protection—and later, food—for the young caterpillars. Filmmaker Louie Schwartzberg reveals spectacular natural beauty imperceptible to the human eye.
izskatās pēc maza lāča…pagaidām
Yyyyyyyeap. Tāpēc jau esmu piegādājis vientuļākiem ziemeļgala pārgājieniem pipiaru gāzi.
a vispār pret lāci tā pipargāze ko līdz? pieļauju ka potentāka nekā tas ko pret cilvēkiem izmanto, bet tāpat
same stuff, speciāli lāčiem meklējis neesmu.
Manējā pret-lāču-gāze spļauj 6m attālumā, pieņemu, ka tā ir lielākā atšķirība un vispār tas gāzes balons ir liels, ļoti neērti lai actually nēsātu līdzi
/edit/ es šito gribēju @Kristianux atbildēt oops
Es bez šaubām labāk izvēlētos pret lāču balonu. :D Tas skan krietni labāk.
Nu jā, cik ir redzēs lāču balons vairāk līdzinās pret-protestu baloniem, ar tiešu plūsmu un lielāku tilpumu. Liek aizdomāties vai tikai poličiem nedod lāču gāzi bez šiltes
Jūrmalas armērija Armeria maritima
Sarkanās grāmatas suga
Vakarbuļļu pļavā aiz brīvdabas akmens skulptūrām
Hehe, es arī vakar pabildēju kā biter rosas. Nevaru sagaidīt kad Valmierā arī saziedēs viena skaista pieneņu pļava
Izskatās ka mamma daba arī cīnas ar deadlainiem. Kad Pavasara Dedestiņa zied tikai pēdējā pavasara mēnesī
@Kristianux jau identificēja pirms manis, bet jā pļavas dedestiņa Lathyrus vernus
Oo, paldies, puiši :)
These creative crabs have a unique way to camouflage and defend themselves from predators.
Decorative crabs collect plants and animals from their surroundings and attach them to their bodies.
This ingenious method serves a double purpose: camouflage and defense. By decorating themselves mainly with sedentary organisms, they perfectly mimic their environment.
Alternatively, if adhered organisms are harmful, decorative crabs use them for aposematism, deterring potential predators.
These ingenious crabs showcase nature’s creativity by creating intricate, ever-changing costumes to navigate and thrive in their marine habitats.