Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

Ja tev patika šī, iesaku iepazīties ar šo gabalu. Ja neesi redzējis…
Arī neparasts piedzīvojums.

1 Like

Tiktokā ļoti bieži man trāpījās šī anime, un beigās es padevos un sāku skatīties :sweat_smile:

https://m.imdb.com/title/tt38353703/

pa druskai visas pēc kārtas ;DD

2 Likes

Pa nedēļas nogali noskatījos šo. Neko daudz nav ko teikt. Switch off your brain and just enjoy the silliness. 3 ar pusi hands free shotgun threatening hats out of 5

2 Likes

Pašlaik esmu pirmajā sezonā, bet aktieri fantakstiski.

Nikolas Hoults un Ella Fanning fantastiski. Faktiski šie divi māk un dara, savas nišas aktieri ja tā varētu saukt. Visi aktieri atspēlē savu.
Seriāls iedvesmots no notikumiem, tāpēc nav jāuzskata par patiesības atspoguļojumu.

Pagaidām 4 lāči no 5.

es tieši biju uztaisījusi viņam maratonu pirms gāju skatīties pēdējo daļu ..pēdējā bija definetly my favorite

1 Like

Pabeidzu Narcos, tagad turpinu ar Narcos: Mexico.

Šobrīd esmu noskatījusies pirmās divas sērijas, bet ņemot vērā cik ļoti man paķēra Narcos, jo šie stāsti kā nekā ir par reāliem cilvēkiem.

1 Like

beidzot arī pēdējo:

nu sulīga :ok_hand:

1 Like

Weekend watch

Late 90’s movies un early 2000’s movies vajadzētu būt atsevišķam subgenre. Tajā laikā man liekas, ka neviens neprasīja tādus stulbus jautājumus kā “Why?”, “Will that really make sense?” vai “Is this too much, maybe?” Holivudā veidojot filmas. Šī ir vēl viens prime piemērs tam.

Objektīvi vērtējot šī filma ir ļoti vāja. Tēlojums, neatkarīgi no talanta, kas ir priekšā ekrānam, ir kokains. Par Danzel Washington, vienu no harizmātiskākajiem Holivudas aktieriem, īpaši tajā laikā, uz visu filmu ielikšanu gultā vajadzētu būt criminal offense Holivudā. Andželīna darīja best she could ar ļoti vāju scenāriju.

Scenārijs ir pilnīgs non sense.. Visu filmu, kind of, ar ausu galiem var savilkt kaut kādu jēgu, knapi, knapi :pinching_hand: , bet tad ir beigās lielā atklāsme un pēc tās visa tā mazā jēga kas bija pirms tam ļoti ātri sabrūk un Tu saproti, ka tas viss bija vapor! :smiley:

Viss pārējais.. camera work, lighting, music - avarage. Not bad, not great either.

Ne objektīvi vērtējot - this movie is amazing. It is funny, stupid and I LOVED IT!!! :smiley:

objektīvi vērtējot 1 izsalkusi žurka no 5. Pareizi vērtējot 5 “redzi, Queen Latifah šajā ainā liek puzli”, “Nē? Nu, skaties uzmanīgi!!! Tas būs svarīgi, vēlāk! I PROMISE!” no 5!! :smiley:

1 Like

https://www.imdb.com/title/tt1312221/?ref_=nm_flmg_job_1_accord_2_cdt_t_1

Vakar noskatījos jauno Frankenstein. Man overall patika, lai gan cerēju ka patiks vairāk.

Ļoti patika vizuālais noformējums. 10/10. Skaista filma, krāsas, set design, gaismas, kostīmi.. viss bija perfekti. CGI vietās kur bija CGI gan slikti, bet Holivudā pēdējā laikā CGI klibo pamatīgi.

Neesmu lasījis Frankenstein oriģinālo stāstu un vispār izrādās ka necik nebiju pazīstams ar to. Tikai tik daudz ka tur bija kaut kas par traku zinātnieku kurš salika kopā vairāku mirušu cilvēku orgānus un izveidoja jaunu dzīvību/briesmoni, tāpēc vērtēšu tikai filmas stāstu, nezinot cik pietuvināts tas ir oriģinālam.

Pirmā daļa man patika daudz vairāk kā otrā daļa. Tā kā filmas autors ir Guillermo del Toro skaidrs ka tur būs stāsts par “nesaprasto” briesmoni, bet man daudz interesantāks likās Victor Frankenstain character arc nekā briesmoņa. Filmas otrajā daļā kad fokuss pārslēdzās uz briesmoni man likās ka filma kļuva ļoti paredzama un lēna un kind of boring. Kā arī beigu resolution arī atnāca ļoti strauji.. kaut kā likās ka emocionāli esam vienā punktā un tad jau nākamajā ainā esam pavisam citā bez tāda īsta ceļa kā tikām no viena uz otru. Mazliet likās dīvaini.. Un romance stuff ar briesmoni arī bija underdeveloped as fuuuuck! :smiley:

Ja šī filma nebūtu tiiiik tehniski iespaidīga tā būtu tikai viduvēja, bet filma ir tiiiik tehniski iespaidīga ka jādod vien 3 ar pusi un vēl pusi no puses vilku kuriem to ādu tā pat nevajag lai apēstu Tavu rīkli no 5. Pie mazāka tehniskā sasnieguma šis dabūtu 2 vilkus no manis!

P.S. Kas notiek? Šogad ir šī filma par Frankenstein’s monster un nākamgad jau gaidāma The Bride kas arī it kā ir līdzīga tēma. I mean.. divas filmas tik īsā laika posmā par tik specifisku tēmu.. intsanti!

Interesanti, ka šī ir viena no retajām stāsta adapcijām, kur Radība, ir gan inteliģents, gan tehniski vizuāli skaists. Cik sanācis fragmentāri palasīt orģinālo noveli, Frankenšteina zinātnes projekts ārēji ir stalts, muskuļots un pievilcīgs. Atbaidīgums ir krietni dzīlākā, gandrīz eksistenciālā, instinktuālā līmenī. ķipā kā ar hiperreālistiskiem robotiem. Viņi nebūt nav neglīti, bet tāpat negribētu atrasties ar kādu vienatnē ilgstošu laika periodu

Delo toro jau vienreiz šitā sanāca. Viņa pinokio iznāca reizē, ar Disneja live action versiju un vēl vienu

1 Like

nesen noskatītās dokumentālās:
Class Action Park par atrakciju parku, kurā mira cilvēki, bet somehow it still worked:
https://www.imdb.com/title/tt11015214/

Bitconned par vacajiem labajiem kripto valūtas scameriem:
https://www.imdb.com/title/tt30317302/

abas interesantas

https://www.imdb.com/title/tt26453092/

To sauc par interaktīvo šausmu parku.

1 Like

actual full experience ;DD

Pa savam diezgan muļķīga, tomēr feina filma, ar kripatas absurda un humora. Kaut kads, kaut kur bija redzēta, tomēr var uzskatīt, ka no nulles skatīta.

Režisoram Stephen Chow vispār visas filmas ir sava veida parodija, absurda filmas uz žanru ar kunfu piejaukumu un humors balansē uz naža asmens, bet spēj davilkt līdz galam to absurdu un neprātību.

Laikam slavenākais mūsu pusē ir Shaolin Soccer, ne mazāk zināms arī ir Kung Fu Hustle - no tā nākuši daudzi tiktok un ne tikai meme un mūzika.

UN faktiski vairums viņa filmās var sastapt vienus un tos pašus aktierus - nezinu tur draugi vai kā, bet aktieru faktūra saglabājas no filmas filmā, katrā filmā viņi ir cits personāž, tomēr tā viņu maniere kaut kāda, stils - fiziskās īpatnības - saglabājas. Bet nav tā, ka tas ir dikti uzkrītoši, pat brīžiem nemanāmi un vien netīšām sāc atpazīt.

1 Like

Šis pāris labi paskaidroja, diemžel viņu youtube kanāls tika nuked. Youtube agenda. Protams filmu iesaku noskatīties vispirms.

Beidzot tā oficiāli, no sākuma līdz beigām noskatījos Zootopia pirmo daļu, par cik otrā esot laba manta, kā apkārt klīst runas

Ir labs. Nekas super groundbreaking sižeta vai personāžu ziņā, bet tāpat omulīgs gabals. Krusttēva un breaking bad atsauces bija nice

2 Likes

izrādās nebiju redzējusi:

def mana komforta filma, vienīgā kas spēj apmānīt cinismu

4 Likes