Ja tev patika šī, iesaku iepazīties ar šo gabalu. Ja neesi redzējis…
Arī neparasts piedzīvojums.
Tiktokā ļoti bieži man trāpījās šī anime, un beigās es padevos un sāku skatīties ![]()
pa druskai visas pēc kārtas ;DD
Pa nedēļas nogali noskatījos šo. Neko daudz nav ko teikt. Switch off your brain and just enjoy the silliness. 3 ar pusi hands free shotgun threatening hats out of 5
Pašlaik esmu pirmajā sezonā, bet aktieri fantakstiski.
Nikolas Hoults un Ella Fanning fantastiski. Faktiski šie divi māk un dara, savas nišas aktieri ja tā varētu saukt. Visi aktieri atspēlē savu.
Seriāls iedvesmots no notikumiem, tāpēc nav jāuzskata par patiesības atspoguļojumu.
Pagaidām 4 lāči no 5.
es tieši biju uztaisījusi viņam maratonu pirms gāju skatīties pēdējo daļu ..pēdējā bija definetly my favorite
Pabeidzu Narcos, tagad turpinu ar Narcos: Mexico.
Šobrīd esmu noskatījusies pirmās divas sērijas, bet ņemot vērā cik ļoti man paķēra Narcos, jo šie stāsti kā nekā ir par reāliem cilvēkiem.
beidzot arī pēdējo:
nu sulīga ![]()
Weekend watch
Late 90’s movies un early 2000’s movies vajadzētu būt atsevišķam subgenre. Tajā laikā man liekas, ka neviens neprasīja tādus stulbus jautājumus kā “Why?”, “Will that really make sense?” vai “Is this too much, maybe?” Holivudā veidojot filmas. Šī ir vēl viens prime piemērs tam.
Objektīvi vērtējot šī filma ir ļoti vāja. Tēlojums, neatkarīgi no talanta, kas ir priekšā ekrānam, ir kokains. Par Danzel Washington, vienu no harizmātiskākajiem Holivudas aktieriem, īpaši tajā laikā, uz visu filmu ielikšanu gultā vajadzētu būt criminal offense Holivudā. Andželīna darīja best she could ar ļoti vāju scenāriju.
Scenārijs ir pilnīgs non sense.. Visu filmu, kind of, ar ausu galiem var savilkt kaut kādu jēgu, knapi, knapi
, bet tad ir beigās lielā atklāsme un pēc tās visa tā mazā jēga kas bija pirms tam ļoti ātri sabrūk un Tu saproti, ka tas viss bija vapor! ![]()
Viss pārējais.. camera work, lighting, music - avarage. Not bad, not great either.
Ne objektīvi vērtējot - this movie is amazing. It is funny, stupid and I LOVED IT!!! ![]()
objektīvi vērtējot 1 izsalkusi žurka no 5. Pareizi vērtējot 5 “redzi, Queen Latifah šajā ainā liek puzli”, “Nē? Nu, skaties uzmanīgi!!! Tas būs svarīgi, vēlāk! I PROMISE!” no 5!! ![]()