ar visu to, ka filmai 70 gadi - still a good laugh
let’s try this ;D
Uuu jā! Šitā ir laba. Bieži arī Forumā parādās (parasti ap februāri/martu).
Imdb neatrodu bet ļoti iesaku. Vakardien biju uz seansu. 11/10. Foršs cilvēks
Filma noteikti bija ļoti interesanta.
Ja varbūt vēlies padalīties ar viedokli vai sajūtām, vari iemest kādu doma graudu arī šeit:
noskatījos vienu no vecajām klasikām. ļoti tacky bet bija patīkami redzēt bagātīgu praktisko efektu lietojumu
Ja tu skatījies Piektā Elementa video spēli no 1998, tas gan sāpētu acīm. :D
Man tieši pretēji, vēl projām liekas ekstra stilīgi. Man patīk tas cik ļoti tā dažādos aspektos ir pārspīlēta.
ahh, shit, no divām IMDB izvēnēm ātrumā tas izskatījās tuvāk xD
Es ar piekto elementu salīdzinoši nesen noskatījos. Vienīgā tacky lieta bija tas Chris tucker tēls, tas ātri piegriezās.
tā bija forša filma un ar visu to, ka tik sen taisīta, somehow nav baigais eye-sore skatoties
Šīk ir klasika un leģendāra filma. Vairrākārt esmu skatījies un pat atminos, kaut kā reiz biju meklējis DVD… bet netaminos, kpc beigās man viņa nav…
Bet filma lieliska!
tulkojums: (kadiljakam slepenajā salavecī jādāvina 5. elementa DVD)
Biju runājis par Some Like it hot, bet no šī ar neatteikšos :D ![]()
Var abus :D
![]()

Jā, zinu ķecerība. Bet man viņš galīgi neuzrunāja
A post was split to a new topic: Sinners (Grēcinieki) - Misisipi (sociālās) šausmas
Filma noteikti labi saglabājusies un izskatās ļoti pienācīgi!
Pašlaik ļoti gribas vēlreiz aiziet un Sinners. Palielam, ja kādam ir doma doties, metat ziņu, varētu būt, ka pievienošos.
![]()
A post was split to a new topic: Final Destination: Bloodlines - Goldberga nāves mašīna
Jau ilgi gribu šito noskatīties un šodien Forum Cinemas ir vieglā pirmdiena ![]()