Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

ar visu to, ka filmai 70 gadi - still a good laugh

2 Likes

let’s try this ;D

2 Likes

Uuu jā! Šitā ir laba. Bieži arī Forumā parādās (parasti ap februāri/martu).

1 Like

Imdb neatrodu bet ļoti iesaku. Vakardien biju uz seansu. 11/10. Foršs cilvēks

4 Likes

Filma noteikti bija ļoti interesanta.

Ja varbūt vēlies padalīties ar viedokli vai sajūtām, vari iemest kādu doma graudu arī šeit:

noskatījos vienu no vecajām klasikām. ļoti tacky bet bija patīkami redzēt bagātīgu praktisko efektu lietojumu

7 Likes

Ja tu skatījies Piektā Elementa video spēli no 1998, tas gan sāpētu acīm. :D

Man tieši pretēji, vēl projām liekas ekstra stilīgi. Man patīk tas cik ļoti tā dažādos aspektos ir pārspīlēta.

4 Likes

ahh, shit, no divām IMDB izvēnēm ātrumā tas izskatījās tuvāk xD

1 Like

Es ar piekto elementu salīdzinoši nesen noskatījos. Vienīgā tacky lieta bija tas Chris tucker tēls, tas ātri piegriezās.

1 Like

tā bija forša filma un ar visu to, ka tik sen taisīta, somehow nav baigais eye-sore skatoties

1 Like

Šīk ir klasika un leģendāra filma. Vairrākārt esmu skatījies un pat atminos, kaut kā reiz biju meklējis DVD… bet netaminos, kpc beigās man viņa nav…

Bet filma lieliska!

1 Like

tulkojums: (kadiljakam slepenajā salavecī jādāvina 5. elementa DVD)

3 Likes

Biju runājis par Some Like it hot, bet no šī ar neatteikšos :D :smiling_face:

Var abus :D

2 Likes

:open_mouth:
18XK

7 Likes

Jā, zinu ķecerība. Bet man viņš galīgi neuzrunāja

A post was split to a new topic: Sinners (Grēcinieki) - Misisipi (sociālās) šausmas

Filma noteikti labi saglabājusies un izskatās ļoti pienācīgi!

1 Like

Pašlaik ļoti gribas vēlreiz aiziet un Sinners. Palielam, ja kādam ir doma doties, metat ziņu, varētu būt, ka pievienošos. :sweat_smile: :joy:

2 Likes

A post was split to a new topic: Final Destination: Bloodlines - Goldberga nāves mašīna

Jau ilgi gribu šito noskatīties un šodien Forum Cinemas ir vieglā pirmdiena :thinking:

2 Likes