Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru - apskats

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru

Nosaukums angliski: Beautiful Bones -Sakurako’s Investigation-
Sinonīms: A Corpse is Buried Under Sakurako’s Feet.
Žanrs: Mystery
Epizodes: 12
Izlaišanas datums: Okt 8, 2015 to Dec 24, 2015

OP:

Apraksts:

Shoutarou Tatewaki, jūsu ierastais skolēns satiek daudz vecāko Sakurako Kujou, kurai patīk kaulu eksponāti (tos arī apstrādāt) kā arī Šerloka Holmsa cienīgas prāta spējas novērot un analizēt apkārtējo vidi.

Mans subjektīvais vērtējums:

Sižets: 7/10

Anime bezmazvai katrā epizodē apskata atšķirīgus noziegumus vai cita veida mistērijas saistībā ar kauliem. Sākumā šķiet, ka tās ir pilnībā nesaistītas (ja neskaita galveno varoņu klātbūtni), bet uz beigām tiek nostiprināts galvenais noziedzinieks. Diemžēl netiek veikta nekāda action vai arī kāda cita veida galvenā naidnieka vajāšana. Kopumā rodas sajūta, ka šī ir kā pirmā sezona un ir vairāk centrēta uz abu varoņu savstarpējo saskaņu un parādīt cik gudra ir Sakurako.

Grafika (animācija, zīmējums): 9/10

Animācija pati par sevi ieklaujas visos vajadžigajos 2015 gada standartos. Turpretī zīmējumi, it īpaši background stils un to bagātība, liek vairāk skatīties uz apkārtējo vidi un aizmirst par animē notiekošo.

Skaņa: 6/10

Ja pats animes OST ir okey, tad OP un ED ir priekš manas gaumes pa vājiem.

Tēli: 6/10

Shoutarou Tatewaki pats par sevi ir parasts skolēns ar standarta morāles vērtībām. Saprotams animes beigās izsaka savas domas, mainot dažu labu cilvēku uzskatus un kļūst par mazo guru. :D

Sakurako Kujou - tiek atveidota, kā ļoti gudra un skaista sieviete. Viņai ir savs “dark secret” kādēļ viņa dzīvojas ar Shoutarou, kas līdz galam netiek izskaidrots.

Tēli paši par sevi nav ļoti interesanti un to attīstība ir minimāla visas animes gaitā. Toties abu sinerģija, kur Sakurako visu laiku Shoutarou sauc par “puiku”, iedod sava veida humoru un dzīvīgumu animē.

Gala rezultāts: 7/10

Animi ir ieteicams skatīties praktiski tiem, kuriem patīk detective stuff. Pārējiem cilvēkiem - kamēr nav iznākušas citas sezonas (ja tādas maz būs) var šo animi uzskatīt, kā laika kavēkli, jeb “ja tev nav ko darīt skaties šo!”.

1 Like

Tieši vakar iemetu sava wishlistā, un apsvēru domu skatīties. :smiley:

Palika vēl 3 epizodes, kopumā pagaidām nekas īpašs. Esmu ievērojis pāris lietas, ko nekādā gadijumā nemaz nevar darīt un šaubos, ka tās dažas lietas darītu cilvēks kurš pa to tēmu kaut ko dara… Takā tas brīžiem šķiet nedaudz stulbi/kaitinoši.
Bet ir daudz maz skatāma.

Domā tieši par to visu kaulu aiztikšanu? Jo tas bija vienīgais, kurš man lika tā piemiegt acis uz to visu, pat nezinot kā īsti tiek pastrādāti viņi.

Aha, tieši tas un man šķiet vēl bija viena lieta, tagad gan neatceros. Bet nu aiztikt kaut kādu līķi vai priekšmetus apkārt kamēr nav tur viss noskaidrots utt…

Man šķiet viņai bija gluži vienalga par to visu, nosaki ko vari uzreiz un meh uz policiju :smiley: No vienas puses tas vairāk droš kā neuzmanības kļūda zīmētājiem? Un vairāk kā, lai noturētu sižeta saturisku ritmu, jo savādāk sanāk gaidīt vairākas dienas ekspertīzē un tad vari veikt secinājumus. Līdz ar to tie mazie epizodiskie noziegumu izstieptos iespējams vairākās epizdoēs.

Viņa nestrādā policijā, takā nemaz nevarētu tos noziegumus atrisināt tas jau ir tas galvenais. Un tādēļ jau tieši arī to visu dara, lai sižets kaut kā kustētos. Tur jau man šķiet var būt baigās problēmas, ja tu sabojā nozieguma vietu vai tur tos materiālus, vēl pie tam vairākkārt

Nu viņai tas vectēvs vai kas bija policijas šefs. Tad vēl no tā atlaida rakāties pa tiem kauliem nedaudz.

Noskatijos visu un manas domas aizvien nav mainijušās :smiley: Es ar 7 laikam no savas puses dodu

Cerēju, ka šis būs labāks seriāls. Pēc jūsu atsaucēm apriežot, seriālā nav nekā vairāk. Normāls vien ir.

Neviens jau neteica, ka nav normāls, bet nu es piemēram gaidīju ko labāku