Es domāju, ka ja tas būtu īsts, tad par to rakstītu ziņās.
Nav pirmais gadījums. Un interesanti kāpēc vienmēr tiek apgalvots ka tas ir Lielbritānijā?
There are plenty of these being spread all around
O jā nešaubos, tāpat kā teslu dauzīšanas, tikai tas konkrētais toč ir fotošops
Jo amerikāņi nemaz nezina wtf is a bellend.
Bet angļiem vienmēr bijis kaut kāds baigais komplekss uz amerikāņiem. Paskat kaut vai kā viņi vienmēr izceļ amerikāņu apšaudes, un smuki paslauka zem paklāja paši savus uzbrukumus ar skābi, izvarošanas, duršanas un visu pārējo. Sak, mēs civilizēti, bet amerikāņi barbari. Pieliekam klāt to ka pēdējos padsmit gadus vadošā dogma ir everyone I disagree with is like literally Hitler, un sanāk tas kas sanāk.
Tas jā, bet ne tas ko es domāju. Mēģinu saskatīt lielo bildi kāpēc tieši UK tiek saasināts pret-ASV sentiments.
Kāpēc ne Vācijā, Francijā un citās lielajās EU valstīs, kur novērojami vairāk tieši pret NATO vērstas kampaņas.
Gan jau dēļ šitā:
Plika doma vien par pasauli, kurā varētu nelikt cilvēkus cietumā par tvītiem liek vidusmēra anglim krist histērijā.
Pizģec, tas ir tāds bullshits…
…but the people are stupid (iykyk).
Synopsis: DEI benefits a tiny sliver of actual minorities, it benefits mostly white women, and many white people who support DEI support it because it benefits them (these are research study results).
Edit: rekur oriģinālais video:
un rekur kkādi dati:
Šitam ar sekoju līdzi, un mani arvien vairāk sāk mulsināt kur ceturtais ir palicis…mosk šamējais spiegs un tā bija sabotāža
Tipa Baltkrievu ziņās sāka parādīties kaut kas par 27 gadsu vecu robežpārkāpēju amerikāni, kurš noķerts kravas vilciena vagonā, moš čalim aizbrauca širmis un nošāva biedrus un ielaida purvā?
Bet tik pat labi viņu mierīgi varēja ieraut tajā supersūknī, un tagad viņi gan jau rokas cauri izsūknēto dūņu kaudzei un meklē gabalus kopā.
Nu re atrada arī ceturto nabagu, bet it kā ne pašā purvā, tā kā jautājums- noziegums vai sūknis- paliek neatbildēts
Pieņem ļaunāko, vismaz tā parasti ir.