Zb, dončiks vinnēs…vismaz pagaidām tā izskatās
Nu gaidāms jau, vairāk bail kas sekos talāk.
Jāuppo Stopify abonementa līmenis, tiešām zb
Es biju pagarinājis savu studenta statusu tur un viņi man vienalga norāva 9.99. Aizgāju uz lietojumprogrammu un atkal pagarināju statusu, bet šoreiz pat neprasīja dokumentu, kas nozīmē ka es viņiem gan jau ka biju saglabāts kā students.
Ilgi vārījās, pat deva vārdu vairākiem citiem cilvēkiem, man kkā likās, ka tā nav pieņemts, bet ok, no biggie.
Nu viņam nav ko vairs stastīt, viņš won. Laika padotajiem stastīt, kuri man šķiet ir biedejošāki nekā viņs.
Wooohooo! Prieks par viņiem. Neko dižu nesagaidu, jo viss ir pilnīgā pēcpusē, bet varbūt kaut cik izdosies ierobežot totālu neprātu un stulbumu.
Interesanti, visi tinfoil hat cilvēciņi vismaz šoreiz tiešām noticēs pašiem sev un attiecīgi rīkosies? Nu, tur taču tiesības visiem, izņemot baltos vīriešus, atņems, iestāsies pilnīga diktatūra, visus LGBT galinās uz ielām, visus imigrantus izraidīs, izglītības iestādes aizvers, pienāks pasaules gals…
Ou, un ļoti liela daļa no “slavenībām” (aktieriem, dziedātājiem, influenceriem) aizbrauks
Kaut gan arī daudzi tinfoil hat cilvēciņi teica, ka pametīs valsti… tā kā ļooooti daudzi aizbrauks
Mūsējie tinfoil-īši arī gan jau gatavojas, kā nekā viss, Krievija tūlīt iekaros Eiropu. Un tad pasauli. Dienas ir skaitītas! Dīvaini, ka mūsu valdība jau sāka sveikt Trampu un teikt, ka cer uz labu sadarbību - acīmredzami mūsu vidū bija nodevēji, jo mēs nevaram sagaidīt sadarbību ar diktatoru un tikt iekaroti. That makes perfect sense!
Vai maybe, just maybe visi fearmonger-i kā vienmēr pilnīgi aizmirsīs visu ko teica, atmetīs visas savas pārliecības un ticības, turpinās dzīvot kā dzīvoja, un vienkārši… turpinās darīt to, ko māk vislabāk - čīkstēt?
Sorry for the rant, vienkārši labs noskaņojums. Nevaru sagaidīt pilnīgu bezdarbību no šo cilvēku puses
P.S. Daļa no manis tomēr cerēja, ka Kamala uzvarēs. Tagad civil war nebūs
Kaķa ausis?
kaut kas līdzīgs, pēc tam arī tās pieminēja, bet izskatās nekas funkcionāls nav,
Gotta be a furry.