Politiskās memes

Why not? I don’t get this one.

Gotu/emo meiteņu stereotipi :sweat_smile:

Īsti nezinu, kādi tie būtu…

Diemžēl, statistika liecina ka lielākā daļu gotu/emo meiteņu ir tādas, kurām ir lielas problēmas.

Attiecīgi, uz viņām attiecās šādas mēmes:
I can fix her
Don’t stick your dick in crazies

1 Like

Interesanti… Man liekas, ka lielākā daļa cilvēku kopumā ir tādi, kam ir problēmas (kuras vairums, protams, nemana). Personīgā statistika ofc :smiley:

1 Like

Lielako daļu yes tāda ir, to sauc par emo phase vecenēm īpaši izteikti.

Īsumā: stereotips. Un stereotipiem ir pamati. Kāpēc saka nebāzt daiktu trakajās, tāpēc ka liela iespēja uzrauties uz patiesi nestabila partnera. Skaudīs ka tev ir attiecības ar māti/māsu, histērijas lēkmē ņems un saskrāpēs ja ne seju tev tad mašīnai/kurpēm sānus. Un vairāki slāņi psiholoģisku paņēmienu kas tiks pielietoti pret tevi.

That’s the gist of it

4 Likes

Es pat noticētu, ka tas ir īsts zābaku vardarbības gadījums. :joy:

1 Like

Nu to tad es zinu, bet tas jau nav specifiski emo. Tieši tādas pašas problēmas ir arī cilvēkiem, kuri izskatās pavisam normāli.

Protams es uzrakstīju ļoti vispārīgi, bet vai tev emo neatgādina par sevis kaitēšanas draudiem jebšu psiholoģiskā šantāža.

Atkal, protams plašs vispārinājums, bet grupai raksturīga pazīme.

I guess.

Not really.

image

1 Like

1 Like

Nu viņš arī ģērbts melnajā, gan jau no tās pašas subkultūras.

Es vairāk nesaprotu, kas būtu smieklīgs pirmajā, jo izskatās vnk bēdīgi

2 Likes

Visas gotu meitenes, ko pazinu skolā bija stabili cilvēki ar labu humora izjūtu. Patika melnos jociņus apkārt mest un šausmu filmas skatīties, un courage tests kapos pa nakti-- nelikās, ka būtu reālas problēmas apakšā - vienkārši patika melnā aestētika.

1 Like

Tur tā lieta, kas citam ir normāls, otran nenormāls. Par to tik aizdomajies, kad saproti kad dzīve ir spilgta.

OOF!