Piedzīvojumi austošās saules zemē - Japāna

a viņš arī garšoja tur piemēram pēc chicken vai beef? ;D

Godīgi sakot, īsti nesapratu pēc kā. Bet varu pateikt, ka garšoja pēc draņķa :joy: Man pēc tam vajadzēja ko citu apēst.

1 Like

Vai tā ir piemīlīgi bērnu izmēra vīna tetra paciņa? :D

2 Likes

Tieši tā :joy: Nopērc bērnam suliņu un pats sev - rīsu šņabīti ar salmiņu :joy:

Skatos hosteļus pa vidam :smiley: Pamanīju interesantu jautājumu

2 Likes

Man gachas aparāti baigi sāk patikt :grin: Visvairāk metu monētas, ja ir kaut kādi ēdienu tēli. Kastītēs ir mini Reebok un Nike kurpītes. Un ir arī sēne kā ausu aizbāznis

6 Likes

Sēnītes :star_struck:

1 Like

Vai ne? Latvijā austiņas kā sēnes vajadzētu uztaisīt :sweat_smile:

Ganjau ka ir.

Ja tu domā par sēnēm šīs, es visu laiku domāju ka tā ir ļoti dīvaina ramen zupa :D

1 Like

6 Likes

Oooo, tagad labāk var redzēt :D Bet kad izlasīju @Shitbird komentāru man parādījās apskaidrība ka tā tomēr nebūs bļoda ar makaroniem un rīsiem :D

2 Likes

@Mayo_Musketeer izjuti zemestrīci?:face_with_hand_over_mouth:

Yup :grin:

Forumieši, ar šo darbošos nedaudz vēlāk, bet gribētu dzirdēt jūsu viedokļus. Kādi video par dzīvniekiem (no patversmēm) un dzīvnieku “sanctuary” jūs uzrunā vairāk?

Kas varētu būt tās tēmas, kas cilvēkus uzrunātu? Izglītojošas? Jaukas un piemīlīgas? Skaudrā realitāte pa vidam?

Šo atstāju šajā tēmā, jo ar laiku šis parādīsies te vairāk. Ar dzīvniekiem pastrādāšu.

Well, izskatās ka valdība iziņojusi par to saucamo “megaquake” iespējamību. Tas ir, zemestrīces, kas sasniedz 2011.gada spēku.

Ugh - šitādiem scenārijiem neesmu fans :sweat_smile: Man pietika ar to, ka piedzīvoju Covid būdams iestrēdzis Jaunzēlandē. Kaut kā negribās pieredzēt 9 baļļu zemestrīci. Ja tāda būs un man viss labi, atvičaju, būs jāpērk loterijas biļete bļin.

7 Likes

Kamēr vietējie nesatraucas, gan jau ir ok…

@Mayo_Musketeer Vispār kad tu pieredzēji zemestrīci uz ielas skanēja tā riebīgā trauksmes sirēna?

jā, tādi video paliek visspilgtāk atmiņā, kur cilvēku bezatbildība parādās, kad tiek atrasti piemēram piesieti suņi kaut kur nekurienē vai kaķi maisos ar aizlipušām acīm utt.
tāds saturs makes my heart boil.

bet ja runā par patversmju darbu, tad protams, patīk, ja patversmes reklamē savus dzīvniekus ar kādu foršu cepuri galvā, brillēm, šalli un kičīgu aprakstu:

2 Likes

Par to trauksmi - kaut kā nesanāca dzirdēt :sweat_smile: Nedzirdēju citiem 20 citiem kopuškās ar. Varbūt tā trauksme ir tikai ja ir noteikts trīcēs stiprums? Bet ir dzirdēta tā trauksme - Suzume anime filma kaut kā prātā ausīs tagad citādāk dēļ tā signāla.

Atkal trīcīte man bija :sweat_smile: Pie tam vēl momentā, kad nedaudz šmigoju ar vietējo japāni. Vismaz viņš teica, ka jāskatās, cik spēcīga. Biju gatavs zem galda līst jau.

Lai vai nu kā, nākošo 2-3 nedēļu laikā satikšos ar pāris japāņiem. Vai ir jautājumi, uz kuriem jūs esat meklējuši atbildi un vēlētos, lai uzdodu?

1 Like