Cant be good for mind, claustrophobic.
Raibi.
Es strauji sāku izjust, ka mana plaukstas locītava netiek pienācīgi atbalsta. :D
Ja es atzītu datorpeļu paliktņus kā konceptu, tad jau varētu ironiski kādu "Tāda tipa palikti "nopirkt
Jaunam grūti saprast, bet vienu dienu pamodies ej pa trepēm un muguru savelk tā kad slikti paliek no sapēm. Īpaši gadijumi nevar arī cirvi kajā kā konceptu.
Tikko pārados savā kapsulā no Akihabaras. Nuuu - laikam video nekad nebija pārspīlējuši
Salarymani dzer bāros grupiņās, pachinko bāri birst pilni ar naudu (un arī iestādes kur var vinnēt figūras - reāli 3 veikali vienam otram blakus, bet nu nenormāli liels apgrozījums). Pilnībā saprotu, kāpēc tā ir atkarību veicinoša padarīšana ![]()
Savus 15€ ar patērēju uz tiem, un gandrīz vienu izvilku bet pirms pašas malas nokrita maita. Citi (japāņi primāri), liek tik tās monētas 40min (ar savu stratēgiju) un beidzot arī dabū. Visu cieņu.
Uuun - laikam jau trakākais bija, kad atradu anime merch veikalu un sev nezinot uzgāju uz otro stāvu. Es tur laikam pabiju 2 min un gāju prom - nebija man galīgi. Plikumi pie plikumiem - man pat jāsaka, ka SexyStyle nejūtos neērti, bet šeit bija tāda dīvaina sajūta, redzot, kā salarymans smalkā uzvalkā pērk figūriņu ar plikumiem (no judgements - man vienkārši pašam neaiziet), bet saprotu, ka tas jau ir vesels tirgus. Viss ko kāro - pliki anime vīrieši, sievietes, futanari, dildo, peņu gredzeni ar savu tematiku.
nav klaustrofobiska sajūta? kā tur vispār ar tīrību koplietošanas telpās? kā vispār izskatās tava kapsula?
Nea - klaustrofobiska sajūta noteikti nav. Koplietošanas telpas ir labas, bet tas jau atkarīgs, lai pārējie viesi pieliek savas pūles tajā. Es nākamās 5 nedēļas mitināšos kopmītnēs tādas kā - tur gan visi dabūs pa muguru no vecā latvieša, kuri nebūs saveduši aiz sevis kārtību.
Vajadzēja paslēpties mayo muskatiera kabatā. Izskatās jau vareni.
Ja tā ir jauniešu tipa vīza kultūras apmaiņai, tad tas izskaidro vecumu
Jebaaa cik augsti. Man jau kājās azliet drebuļi ![]()
Bet sasoīdi iespaidīgi.
Kaut kas tajā pat ir
Regulārai vīzai JAP ieviesusi striktākus noteikumusm ir dzirdēts, jo pēdējā laikā ir daudzi skandāli bijuši sakarā ar arzemnikiem un viņu radītajiem postījumiem, necieņas izra’dīšanu pret ne tikai lokālajiem, bet arī tempļiem un citām vietām.
Šausmas - īsumā.
Daudzas vietas vietas tiekot slēgtas ārzemniekiem. @Mayo_Musketeer neesi vēl atdūries pret kādu “ķieģeli”?
Pagaidām vēl nē, bet dzirdēts par šo ir ļoti. Skumji, tiešām. Daudzi, kas uzskata Japānu par savu atrakciju parku - un ņem un sačakarē visu. Mans mazais “mērķītis” - censties sevi parādīt no labākās puses (cik nu iespējams).
Bet, ja būs vietas, kas liegs man pieeju - tad viss ir kārtībā. Akceptēšu to, jo tomēr esmu viesis viņu mājās. Un, protams, uzteikšu tiem ārzemniekiem kas neuzvedās, kad tādus redzēšu. Man ir par daudz “pent up” dusmas no universitātes studentiem pāris ![]()
Cerams mēs esam gana mazi, lai palidoti šim zem radara. :D
Ņemot vērā, ka mums tomēr 2 sadraudzības pilsētas, ja ne trīs, ta jau kā brālēni esam XD
Opiņā - es tikai par Kobi zināju (pamēģināt Kobe beef arī ir sarakstā, bet, protams, to lētāko
)
Skatos ka vēl ir Higashikawa (ar Rūjienu) to nezināju.
Japāņu steiki ir izslavēti. Esot vieni no labākajiem. Un daŗgākajiem :D
P.S. Saproti - tagad uz taviem pleciem gulstas nasta izveidot sadraudzības forumu ![]()
Tu domā uzmeklēt Animeforums bet Kobes versiju?
Decembra beigās vispār būs Jump Fest, moš jāpaliek ilgāk un jāizcilpo. Vizītkartes jau arī ir sagatavotas