Nu tad tikai jānoprecizē, kā mēs visi tur nokļūsim.
varam ar mašīnu no centra paņemt - tevi un @xHorrorGirlx
Okey es ar mieru :D
Tātad mums uz rītdienu gatavot 8€ no cilvēka? @haachikooo
yep yep, tā sanāk
Diez naļikā vajag, jeb ar karti arī var? Laikam būs čiriku papīrā jāņem…
Mangaļsalas bunkuri, cik saprotu, atkrīt, it īpaši ņemot vērā, ka rīt būs auksts un sola slapju sniegu/lietu:
Taisos jūsu virzienā, būšu pēc kādām 20min. Fkn laiciņš baigi foršs…
Paldies visiem par bunkura gājienu!
Kā vispār bunkurs - cik drošs ir :D
Galvas tiesu drošāks nekā daudzstāvene. :D Bet tā sakārtots bunkurs, sanesuši kaudzi ar visādām mantām no savas kolekcijas. Drusku, protams, oda pēc drēgnuma un pelējuma, bet galīgi nebija traki. Iekšā laida diez gan cilvēkus, vietām drusku sanāca pagrūstīties ar citām grupām. Tur vienlaicīgi kursēja apkārt kādas 2-3 grupas.
Salīdzinot ar Līgatnes bunkuru, krietni mazāks vne?
Varētu būt, nekad tur neesmu bijis. Šis bija visnotaļ kompakts bunkurs, esmu bijis plašākos.
Kā viņš teica platības ziņā ir lielāki bunkuri bet pēc ekspozīcijas daudzuma viņiem esot vislabākais jo pārējie esot pustukši.Ieteica vienu bunkuru kas esot netālu no Akropoles pat un vēl par šahtām minēja,esot Latvijā arī bet tur Lietuvā esot viena kas kā muzejs esot pārtaisīts tā kā tas arī varētu būt interesant
(šī vislabāk iznāca, pārējās divas miglainākas un sejas izteiksmes vai nu vēl vai vairs nebija gatavas - manējā vispār nevienā nebija gatava

Pa lielam vismaz puse visas jēgas ir tieši gida stāstījumā; tā vienkārši ieejot un apskatoties galīgi nebūtu tas un IMO nebūtu tā vērts. Guide makes it worth it.
Varu pa savam piekrist, vairums šādām vietām tieši sniegtā informācija papildina to materiālu - izjūtas. Bieži vien šādi obejkti nu ir savā dabā un viss, tikpat labi var pateikt, ka var laukos pagrabā ielīst un nonāksi arī pazemē šaurās telpās ;D
Atceros šitādu tualetes papīru, vai līdzīgu, no bērnības, kad vēl laukos dzīvoju XD
Un btw, kur tā otrā bilde - sarkanajā kreklā, es ilgi prātoju, vai tu tur esi?
Neļāva neko uzmērīt vai izmēģināt kaut ko?
Droši vien, ja kāds būtu paprasījis, tad kaut ko varētu arī uzmērīt, bet vnk neviens neprasīja.
Šo to ļāva pabakstīt un paslēgāt.
galvenais, lai neviena lieka raķete neaizlido