Parādi ko šodien nopirki ^~^

kopā kompītī ir:
256GB boot NVMe
1TB MVMe
un drīz būs 1TB SATA III SSD, tikai no ķīnas jāsagaida savienotājs.

zinu, varēju ņemt super ātru NVMe un ielikt kā primāro, bet ja pirkšu to un būšu gatavs kaut ko kopēt tad gribēsies kārtīgi ieguldīties uz 2TB nm790 piemēram…
…un uz to pagaidām skopums.

P.s.
@akitsu , mani visu dienu bakstīja kņuda un re! Izrokot putekļaino kasti, starp dokumentācijas lapām mazā neuzkrītošā, nepārskatāmā maisiņā sēdēja tā pāreja. Tad tas vairs atlika atcerēties to, ka disks ir jāicinializē.

1 Like

Vienīgā problēma ka tagad garantija vairs nebūs :smile:

man liekas tik garu garantiju savulaik pat nepiedāvāja. šis ir pirkts 20. gada martā, tur garantijas palicis tik cik zemūdeņu ir debesīs.

No ķīnas atnāca PTM7950 un komplektā bija šitāds brīnums

3 Likes

Mini plaukstiņa? :D

vairāk pēc mini fakuča izskatās ;DD

Es derpy gaiļa galvu redzu

2 Likes

Šodienas figūriņu hauls aniimeshop)

5 Likes

Ja atskrūvējot kompi neko nesalauz, tad garantija ir spēkā. Var droši upgreidot. Tikai, kad dot garantijā izņem visu ko saliki, atstājot oriģinālo.
Kā tad tu domā nopirki jaunu kompi, un divus gadus mocīsies ar 500gb vai 1Tb disku. :rofl:
Esmu taisījis vaļā laptopus un arī nācies kādu nodot uz garantiju, nekādu problēmu.
Vispār diezgan rets gadījums tā garantīja, man no 90+ laptopiem kuriem bija papildus garantija pat, pa 4iem gadiem tikai divus vajadzēja uz garantiju, un tā nekas nopietns nebija.