Parādi ko šodien nopirki ^~^

Es reti kad redzu ka kāds tik nopietni pieiet pie supplimentiem tik nopietni, your awesome ser, keep at it

1 Like

atceros kā mēs izsijājām Versan sastāvu, bija laiks pārslēgties uz pulveriem. tur gan normāla deva, tikai visu laiku jākrata lai nav nosēdumi.

mhm, ir jāpaseko līdzi. Man pirms viena jaunāka farmaceite iedeva labāku omega3 tā vietā, ko biju izvēlējies pats, nemaz nebija ienācis prātā, ka var nopirkt uztura bagātinātāju no kā vispār nav jēgas. Lielākā daļa Jonax ražojuma ir metams miskastē, bet Mēness Aptiekas plaukti pilni.

Sen nebiju filmu medībās. Lūk arī dabūju.

Keeping Mum - britu klasika, melnais humors, Mr. Bean ar Makgonagalu. :D Sulīgi un garšīgi.

Radio Diena- viena no mīļākajām komēdījam. Ļoti labi apspēlē un izmej radio kā institūtu, tajā notiekošo. Labi aktieri, fantastisks humors. Žēl, ka savulaik palaidu garām iekš kino, jo tolaik kaut kā neuzrunāja.

Dogma - droši vien visiem zināma. Mazliet noberzies vāciņš, bet nevarēju nepaņemt.

Harija Pottera 5 garšu asorti vienuviet. Pirmās 5 filmas.

Bridžit Džonsa - nomētējiet mani, bet viena no labākajām romantiskākajām komēdijām jebkad. Godīgi sakot pēdējo neesmu redzējis.

Nakts Muzejā - joprojām siltas atmiņas par viņu. Skatījos kino.

Sky Captain and World Of Tomorrow - filma pret kuru man ir nevvienīzīmīgas jūtas. Vizuāli interesanta. Tomēr sižētā diezgan putraina, cik nu spēju atcerēties.

Spirit - diezgan nereti piemirsta, tomēr jauka klasiskā animācijas paraugs un cik atminos diezgan uz VHS un DVD populārs darbs.

P.S. Un divas jaunas bikses. Turpat kur filmas :D

3 Likes

Opā te pat tāda sadaļa ir
ņu es šo šodien

Šarķijs bonusā

5 Likes

Mazohists! Smagi lasāmie.

2 Likes

Hauls no Polaris, Animaji, Aniimeshop un Mnogoknig)

3 Likes

Nesen atnāca mazā fiņķikļuška, kas ļaus (relatīvi) veco klēpjdatoru lādēt ar type-C. Tam ir krietni piekrītamāks izmērs līdzi nēsāšanai salīdzinājumā ar oriģinālo lādētāju.

5 Likes

13 Likes

“Man lūdzu pusmetru ar Attack on Titan”

6 Likes

Pirkts nav šodien, tikai pienāca daļa no AliExpress paciņām :heart_eyes::fire:

9 Likes

3 Likes

Šie vāciņi atgādināja ka vakar origo redzēju, ka tur ir telefonu vāciņu printeris. Var izvēlēties savu dizainu un pāris minūšu laikā izprintēt.

1 Like

Bet vai tur ir visu modeļu telefoniem, vai tikai pašiem populārākajiem modeļiem

To nepaskatījos. Uz pašas iekārtas bija uzzīmēti iphone vāciņi.

Nu iphone jau visur un vienmēr nereāli krutus var dabūt :smiling_face_with_tear: bet ja meklē uz xiaomi, tad tur bēdīgi

nopirku papildu terabaitīgo SSD lai tikai atklātu, ka kompim vajag adapteri, kaut gan 2,5" rāmis jau smuki stāvēja.

vēl nonācu pie nepatīkama atklājuma, ka pēc 5 gadiem acer plastmasa paliek trausla… ir par agru viņu laist pensijā.

tev galvenais disks ir nvme?

jūuu, bet protams.

cik liels? arī 1TB?