Par un ap nonogramām

Nav ne mazākās nojausmas, bet tā ir. Neatceros nekad iepriekš šādu spēli redzējis, un pavisam noteikti ne spēlējis.

Mezglā bij viens tas mega lielais uz balvu pilnīgi cik atceros.

1 Like

Now that I think about it, varbūt vienkārši mēs nevarējām atļauties kaut ko tādu nopirkt (or more like noteikti nevarējām). Man jau tā bija briesmīgi jādīc no muteres, lai nopērk Donaldu Daku reizi mēnesī, kur nu vēl jebko citu papildus.

Mūsu ģimenē tieši otrādāk ja šadus prasīja jā aziet jo tomēr mudina uz domāšanu un informācijas meklēšanu utt kas ir noderīgi bet tadus komiksus noteikti nē plus pa cik gājām uz pilsētas bibliotēku tur varējām izlasīt

1 Like

Jup same. Ilustrētā zinātne( ar visiem atzariem) un mezgls bija lielā topā…pārējais ne tik ļoti

Parastās krustvārdu mīklas diži neinteresēja, bet visādas citādākas gan patika( gan nevienu nebiju pabeidzis, jo pastāvīgi nokodu pa daudz). Šitās visas runas vsp uzsita nostaļģiju, par bērnību kad es ar vecotēvu risinājām kopā mīklas viņa noputējušajā darbistabā kur viņš pavadīja visu dienu reizēm - grāmatu un dokumentu mapju ieskauts

2 Likes

a ne mes gan atbildes medzam sutit ,es pat gramatu vinneju kura bija galvena balva tiesa bija pasaku gramata par fejam bet still bija riktigi nice apzinaties ka pats ar saviem spekiem to izdariju
ja runajam pa nostalgijam tad ja vecaki ari parasti bija apkrauti ar enciklopedijam ,minot jo man liekas taja laika kompis vel isti nebija or something
vel tagad kad pie radiem aizbraucu uz Saldu tad ar vieni radinieci medzam miklas paminet

4 Likes

Pamocījos ar šo

Tā palma bija pain in the ass

4 Likes

O wow tu bez krustiem spēlē? :D

Aaa nē, ar, baigi palīdz tricky vietās

Es nezinu kāpēc nerāda

Gan jau, ka gala rezultātā noslēpj.

1 Like

jap tā parasti ir

Who’s that pokemon?

image

It's...

Clefairy!
image

Man no sākuma izskatījās pēc kaut kāda derp face :sweat_smile:

1 Like

20x20 jau gāja lēni, ja tā tīri fokusējoties, tad kāda pusstunda mierīgi. Ļoti negribīgi izmantoju hintus, bet ir bijušas situācijas, kad absolūti neko nesaredzu.

2 Likes

yeeeep, arī es spēlēju tagad ;DD

3 Likes

Nanogrammas pandēmija xD

2 Likes

Es pašlaik mokos ar 80x80 Beccu no cyberpunk animes

Fakts ka tā ir beka sapratu tikai pēc vairākām h

1 Like

5 Likes

pabeidzu. tiesa ar pāris hintiem

That is hardcore!

aaa vsp @Jua tu tur tikai risini tās nonogrammas, jeb arī spēlē to rpg kas ir piekabināts nonogramu risināšanai klāt

jo piereģistrējoties ģildei, tā spēle pavisam par citu zveru kļūst, risinot nonogrammas var krāt resursus, dažāda tipa hinta devējus( tur bumba atklāj 5x5 lauciņu, dinamīts 3x3 utt) pa resursiem var būvēt ēkas, kas to pārverš par idle game, šad tad var saņemt lielās mozoīkas fragmentu, tad var dungeon atjaunot, kas pilnībā ir vesels atsevišķs minigame ar artefaktu vākšanu utt

1 Like