Tu tā uzmanīgi, lai lielā svece tevi pēc tam nenāktu sist. xD
Vispār pēdējā laikā manu aizvien vairāk sveču veikalus Rīgā. Varbūt vienkārši tiem pirms tam nepievērsu uzmanību, varbūt to palicis vairāk.
Tu tā uzmanīgi, lai lielā svece tevi pēc tam nenāktu sist. xD
Vispār pēdējā laikā manu aizvien vairāk sveču veikalus Rīgā. Varbūt vienkārši tiem pirms tam nepievērsu uzmanību, varbūt to palicis vairāk.
sasveķos ar negatīvajiem joniem vēl ;DD
Struggle is real, elektrība dargāka paliek… vienīgi romantiskāk sveču gaismā, neko neredzi..![]()
Itkā no CSDD.
gan jau tēmēts uz lašarikiem, kam vieglāk samaksāt sodu nekā ievērot CSN.
vismaz man šķiet, ka katrs sevi cienošs šoferis paskatītos lietas nummuru, lai vismaz uzzinātu savu pāri darījumu.
Vai tu esi pilnīgi drošs, ka nenoparkoji un neaizmirsi kaut kur 17 miljonus? ![]()
Vairs jau aizmirsies. Gan jau ka varēja būt tā, ka aizskaitīju kādā drošā vietā ![]()
Es te nesen klausījos interviju ar vietējo advokātu un tas lika aizdomāties, ka pat ja tev tiešām kāds dotu dažus miljonus, ņemt tos nebūtu spīdoša ideja. Kad tu saņemsi bankas kontā tavam kontam ļoti netipisku naudas summu - miljonus - tas tiks piefiksēts un nodots tālāk valstij. Drīz vien tavu bankas kontu iesaldēs un sāksies izmeklēšana par naudas atmazgāšanu. Diez vai tu pierādīsi, ka mistiski parādījusies Kristalīnas nauda ir godīgi nopelnīta un tev spīd virs 20 gadiem ceitumā. ![]()
Amizantā kārtā šajos te fantastiskajos krāpnieku scenārijos, tu nekā nepaliksi vinnētājs. :D
Arī nevienā filmā viegli iegūts miljons nav novedis ne pie kā laba ![]()
Varbūt sendienās strādāja, bet tagad, kad valsts monotorē, ne tikai LV, mistiskas summas nekādi nevarēs tev atpeldēt un aizpeldēt.
Tas vienmēr mani pārsteidz, ka tie cilvēki kuriem banka kļūdījusies nosūta tur lielās summas, bet šie sāk tērēt. Nevar nevienā veidā tev atskriet negaidīta liela nauda.
Lielie laimesti visi iet caur līgumu, kas pierāda naudas izcelsmi.
Bet ja nu tomēr tas Nigērijas princis izpildīja savus solījumus XD
Un gan jau pārskaitījums arī būs no SIA ar komentārā pieliktu loterijas numuru. Vinnēt ārzemju loteriju varētu būt piņķerīgāk, bet gan jau atkal vismaz būs papīri ko atrādīt un uzņēmums kas apliecinās naudas izcelsmi.
Par to esmu aizdomājies ar. Kaut ko ar biju dzirdējis, ka ES līmenī, pa savam visas valstis savā starpā it kā redzot šo laimestu izcelsmi vai kaut kas tamlīdzīgs.
Protams no ASV vai citviet būs varbūt piņķerīgāk, bet atsekošana būs iespējama.
Labi, ka šoreiz vismaz nebija svarīgs zvans.
Man reāli katru reizi aptuveni tā izklausās viss zvans ar Wolt/Bolt kurjejiem, kuri it kā ir kaut kur tuvumā, taču galīgi ne pie pareizās mājas.
long story short:
nezinu, smieties vai raudāt, bet mammas vīrs uzķērās uz krāpniekiem, viņam pāris štukas izkrāptas no konta, pats īsti vēl netic, ka ir apčakarēts, anyway, pēdējais piliens - viņam uzlauza whatsappu, jo vairs negribēja ar tiek krāpniekiem runāt pa telefonu. kā rezultātā no viņa whatsappa visiem viņa kontaktiem tika aizsūtīta plika ļuņķa bilde.
![]()
yes yes, policijā ir iesniegums, yes yes, whatsapps ir izdzēsts, yes yes, telefona nr un pārējie dati, konti tiek mainīti un bloķēti.
edit: vismaz tas šlongs bija decent looking size, tā kā par to vismaz kautrēties nevajadzēja
Parasti tie krāpnieki runā krieviski, kā atbildi latviski, tā viņiem kaut kāds aptumsums iestājas un paši nomet telefonu :D
Man nesen viens krāpnieks zvanīja un uzdevās par kabeļtevīzijas darbinieku, un par kaut kādiem parādiem krieviski runāja, es viņam latviski teicu, ka neviena kompānija nerunā krieviski un par krāpniecību ir atbildība utt, sūtīšu CERT līdz nometa. Es aizsūtiju numuru uz CERT par šo gadījumu, šie man atsūtija, ka nobloķēja šo numuru.
Visus krāpnieciskos zvanus, e-pastus, es sūtu uz CERT.
Jo krāpnieki tie ir no Ukrainas, viņi zin krievu valodu, bet don’t know latviešu valodu
Pārsvarā no Ukrainas