Atkal viens. Šķiet ir noplūdis mans tel. nr.
līdz manīm ar gandrīz tikuši!
vakar zvanīja šis nr, bet nedzirdēju zvanu:
+371 28333354
netā viskaut kas sarakstīts
un šodien jau no Polijas zvanīja, ar nepacēlu:
+48 32 613 80 55
Katra piepielnās kā māk
Tā teikt - kredīts ar dievišķu atlaidi
This is legit, Komitejas Priekssēdētājs taču nemelotu
Spec. karte kuras vēsturi dieviņš neredz
Jesus already paid for my sins, now for my loans too
Teksts pirms tam ar ir visai īpatnējs.
pārtraukt saziņu ar visiem vuliltus advokātiem un apsardzes uzņēmumiem, kas jūs iepriekš aprkāpuši
Nav tā lāgā skaidrs kas ir šīs ziņas mērķauditorija. Vidusmēra cilvēks tak diži nesaskaras ar advokātiem un apsardzes firmām. :D
Miegains, apjucis un dusmīgs.
Kā jau parasti, pēdējās 2 nedēļas, no darba atbraucot 3:30 no rītā, kādam gan nakts, sanāk doties gulēt ap 4 vai pat 5 rītā. Kas koppainā nav slikti, ja vien sanāk nogulēt kārtīgi līdz 12 dienā.
Taču pēdējās divas dienas miegs atgādina kārtīgu Šveices sieru. Vai tas ir dēļ mağiska zēna ar rētu pierē vārdā Harijs zem kura aizmiegu vai vienkārši organisms mēģina savādāk sinhronizèties.
Šodien sieram bija nolemts piešķirt citu garšu. 9 rītā izskan zvans. Es kā kārtīgi iedzēris, ja nezinātu, taustīdams un murmināms nospiežu sāna pogu, domādams, ka es savā ģēnijā esmu aizmirsis atslēgt modinātāju. Tomēr secinu, ka telefons izdveš kaut kādu skaņu, ko vēl to ko 100 gadus atpakaļ tam bija domāts izdvest.
Nākamais dialogs manā galvā ir saglabājies kā labi uz dūšu paņēmuša cilvēka sarunu ar cilvēku kurš atrodas panikā:
- njā - cenšoties salikt šos 3 burtus kā lielāko varoņdarbu
- esmu iekļuvusi avārijā. - uztrauktā balsī man atbild sievietes balss. Latviski.
- kas? Ko? - smadzeņu pods nevēlas komunicēt un aktīvi neiesaistās notikumu ķēdē, tomēr strauju uzraušos mēģinot izveidot kontaktu vismaz ar lūpām, kamēr dzirdu tālāk:
-
- esmu iekļuvusi avārijā. Man sasists deguns, lauztas ribas
Tikmē pa ceļam kaut kur pājautāju, kas tu esi uz ko saņemu atbildi, ar kripatas pārmetumu:
- esmu iekļuvusi avārijā. Man sasists deguns, lauztas ribas
- vai tu mani nepazīsti?
- pājautāju vēlreiz, kas tu esi? Kas noticis? - ņemot vērā, ka nummurs nezināms, mana kondīcija novēl labāko un dzīvē visādi var notikt.
Turpinos stāstu par degunu un ribām, kas ir labākais no sliktākā, paniski uztraukti sakot, tā esmu es un mana platei ieēdoties, saruna vienpusēji tika pabeigti no zvanītājas puses.
Esot jau pamodinātam izstaigāju pa WhatApp, ja nu kur tur ir nummurs. Meklēšāna WhatApp parādīja zolīdu, gadi 50, kungu tumšā vējjakā ar līdzigām biksē kam fonā ir jūras krasts.
Drāma neattīstījās. Esot pamodinātam un neizgulējies, bija pat vēlme pārzvanīt. Pazvanīju mātei, lai pārliecinātos, ka viss labi.
Nosnaudos vēl stundiņu, pusotru un joprojām esmu vīlies, ka tik viegli padevās. No otras puses, labi vien ir.
Uu - man bija divas dienas pēc kārtas šādi zvani Tikai krievu valodā prasīja. Vienā vecis centās runāt sieviešu balsī, ko noliku un otrā zvanīja arī sieviete, kurai pateicu “pašol nah**”. Viens no maniem brāļa draugiem uzvaicāja tādai: “Ui, vai viss kārtībā, visi dzīvi?” Uz ko atbildēja “Jā, viss labi”, “Ai, cik žēl” un nolika.
Izklausās risks saņemt šādu zvanu palielinās.
Cik labi ka es neceļu telefonu gandrīz nevienam, īpaši nepazīstamam numuram
Man dīvainā kārtā nav bijis, nedz un privātā nedz darba, lai gan tie ir pa pus pasauli izsvaidīti
man šodien zvanīja!!
bāba gan ktieviski runāja, ka avārijā tikusi.
es vnk noliku klausuli un nr nobloķēju:
+371 26126756
Pēdējā laikā ļoti daudz zvanu, ko telefons uzreiz ieliek spamā, ka pat nezinu, ka zvanīja, vakarā tik kad Mi zvanu, skatos, ka atkal centās man zvanīt kāds
Man kaut kā pēdējā laikā zvana nepazīstami numuri un klusē :D
Kautrīgi krāpnieki :D