Overwatch fandom

Kad divi vienādi niki…

1 Like

MHA jau tā ir pietiekams meeehhh…

Un te vēl uz viņu uzstaisa crossover…brr…

Man patīk MHA. Nesaprotu kāpēc tik daudzi to heito

Jap. Man ar tas pats bija kkad atpakaļ. Arī sataisīju SS, bet neieliku te. Šo var panākt visu laiku spamojot reiņa shieldu

2 posts were split to a new topic: Uzzīmēšu jebkuru tevis izvēlēto Overwatch Characteru!

1 Like

Pa principā patīk jaunā atkārtojuma fīča. Var apskatīt savas kļūdas, episkākos momentus un pat kaut ko saķert… noteikti šo fīču izmantošu tā pavairāk. Domāju uz tās bāzes daudzi varēs radīt samērā interesantu / noderīgu saturu

3 Likes

YouTube autors un SFM animators izlicis jaunāko šedevru par ja Team Fortress satiktos ar Overwatch. īsmetrāža parāda skarbo patiesību, episkas kaujas un vienkārši smieklīgus momentus kā POTG (Play of the game).

2 Likes

Interesanti aizdomāties kāds būtu reālistiskas TF2 pret OW cīņas rezultāts. TF2 varoņi šķiet dod ārā vairāk kaitējuma un ārstēšanas neka OW, taču tiem lielākoties nav ultimate.

Overwatcha personāžiem manuprāt ir vairāk dažādu spēju :thinking:

Vienlaicīgi vienam varonim ir pieejamas vairāk spējas, taču parastā OW mačā nav pieņemts, ka komandā ir vairāk par vienu konkrētu varoni. Šādā ziņā TF2 ir vairāk kombināciju, jo dublikāti ir atļauti.

TF2 uzvara pār OW nebūtu spilgta. TF2 komanda varētu paņemt visefektīvākos varoņus un to ieročus pret OW.

Varu teikt tā - TF2 ir vairāk multenīgs nekā OW. Tas ir kā salīdzināt Fortnite ar kaut kādu PUBG. Mehānika viena taču līmenis galīgi savādāks.

Cik nu atminos, tad TF2 varoņi ir vairāk piesaistīti pie savām pasīvajām spējām ar kuru pareizu izmantošanu var izdarīt lielu kaitējumu. Lai gan dažiem personāžiem ar bija sava veida ultimate - tas pats Dakteris ar savu invictible lādiņu. Tai pat laikā OW pasīvās spējas var izdarīt lielu kaitējumu vien noteiktos apstākļos vai praktiski win/lose scenārijs. Un airāk atkal ir uz teamwork… tai pat laikā atceros kā Pyro varēju izdedzināt praktiski visu komandu ārā…

Tas pats Heavy vai Reinhards. Heavy tik bliež no sava ppuļimjota un ik pa laikam apēd sviestmaizi, praktiski var izdzīvot. Rein - samērā ievainojams bez vairoga. Efektīvs tikai tūvcīņa. Pie tam nedrīkst aizmirst TF2 priekšmetus (kurus var dabūt tā vai savādāk), kas maina kaut kādas iezīmes, piemēram Spiegam bija ja nemaldos 3 dažādi pulksteņi ar savām spējām un tikpat daudz nažu (viens vienkārši nogalina, cits laupa identitāti, cits liek upurim asiņot, ja nenomirst, samērā ilgi)

Taču ja tā skatās ir viņi sava veida konkurenti vien skaļi tas netiek nekur bārstīts kā arī spēles no dāžiem laikmetiem pa lielam…

Nav tik traki. Grafiskais dizains abiem ir multenīgs. OW sevi uztver nopietnāk. TF2 no otras puses ir vairāk rakstura un melnā humora.

Abas spēles ir multenīgas, bet atšķirīga stila. Piemēram, ja salīdzina: TF2 - Toms un Džerijs, Overwatch - Big Hero 6.

Spēles mehānika mazliet cita. OW liela nozīme ir spējām un it īpaši ultimate spējām. TF2 varoņiem ir aktīvās spējas, taču bez tām var iztikt vai arī tās neatstāj tik būtisku ietekmi.

Tādā ziņā TF2 varoņi ir spēcīgāki par OW. Tiem nav jāgaida līdz to super spēja būs gatava lietošanai. Toties OW varoņi var nokaut visu pretinieka komandu izdarot pareizu ultimate kombināciju.

Es redzu OW kā jaunās paaudzes TF2. TF sērija ir krietni vecāka un to var just. OW kā spēle ir krietni dinamiskāka un sakārtotāka.

Piemēram, OW tomēr cenšas balansēt savus varoņus. TF2 netrūkst ieroču, kuri praktiski nekad netiek lietoti.

1 Like

Ieeju lego discovery centrā un tur…

2 Likes

Summer Games ir sākušās.

New Hero announced - Sigma, the mad astrophysicist. Š o es noteikti gribu pamēģināt. Nevaru sagaidīt.

1 Like

Vai tiešām tas būs ilgi gaidītais tanks no Talon puses, vismaz pazīmes liecina. Man pa lielam arī nagi niez…

Šis ir Talon tanks, jā

Ooooo jā, kā man patīk jaunā comp sistēma.

“Nabaga DPSiem tagad jāgaida 15 minūtes, lai tiktu paspēlēt savu hanzo. Ak nabadziņi” Let press F on worlds smallest keyboard

Tagad varu izbaudīt sabalansētas spēles un spēlēt tankus zinot to, ka būs kāds, kas mani sahīlos vai arī aizsargās. Beidzot beidzās šie 3 smagie gadi ar 5 dps komandā