Orange (オレンジ) [Ikmēneša Anime diskusija #1 | 2019.gada marts]

Nosaukums: オレンジ(Orange)
Sērijas: 13
Gads: 2016
Žanrs: Zinātniskā Fantastika, Drāma, Romantika, Skola, Shoujo

Naho Takiyama pirmās dienas otrais vidusskolas gads neiesākas tik vienkārši. Viņa saņem savādu vēstuli adresētu viņai. Bet vēstule nāk no desmit gadus nākotnes un vēl no viņas pašas. Sākumā Naho ir skeptiska par šo vēstuli, bet pēc vairāku aprakstīto notiku pieredzes viņa saprot, ka vēstule tiešām ir no nākotnes.

Vēstule apraksta to ka Naho nākotne ir pilna ar nožēlu, viņa cer, ka jaunībā spēs izlabot savas pagātnes kļūdas. Vēstule arī brīdina pievērst uzmanību jaunatnākušam studentam Kakeru Naruse. Naho jābūt piesardzīgai ar lēmumiem iesaistot viņu, jo nākotnē Kakeru vairāk nav blakus. Ar informāciju vēstulē, Naho ir iespēja pasargāt Kakeru.

Turpinājums

Filma
Nosaukums: orange -未来-(Orange: Mirai)
Gads: 2016
Žanrs: Zinātniskā Fantastika, Drāma, Romantika, Skola, Shoujo

26 gadus vecais Hiroto Suwa; viņa sieva Naho un vecie skolas biedri Takako Chino, Azusa Murasaka un Saku Hagita apmeklē Mt. Koubou, lai skatītos ķiršu ziedēšanu kopā. Vērojot rietošo sauli viņi atceras par Kakeru Naruse, viņu draugu kurš nomira desmit gadus atpakaļ. Viņi izlemj apciemot Kakeru veco māju kur viņi uzzina noslēpumu par viņa nāvi no viņa vecmammas.

Piepildīts ar nožēlu, Suwa un viņa draugi izlemj uzrakstīt vēstuli sev pašiem 16 gadu vecumā. Ar zināšanām kas ir vēstulē no nākotnes viņa paša, Suwa ir izredzes pārrakstīt vēsturi.

3 Likes

Tātad šī ir Marta Anime kura uzvarēja balsošanā, tad nu tiem kuriem ieinteresēja, tad skatāmies un diskutējam.

Atsauksmes?

Vakar pašā vakarā noskatījos tikai pirmo sēriju, pēc pirmās sērijas neko nevaru vēl pateikt :smile:
Interesanti kā viņa pati sevi to vēstuli nosūtīja uz pagātni, to visdrīzāk varēs laikam redzēt sequel filmā Orange: Mirai.

1 Like

Looked promising, bet beigas nepatika, cik atceros

Varbūt I’m cheating this month, but i have read the manga 2 years ago. Un jā, beigas dažiem var nepatikt. (Lai gan to saku kā manga lasītājs. Noskatīšos anime tuvākajās dažās dienās.)
Vairāk pastāstīšu, kad lielākā daļa būs noskatījušies šī mēneša anime.

Tev nāksies pagaidīt, kad ļaudis noskatīsies ;d
Jo viņi apņēmās noskatīties animi mēneša laikā un tad šeit izpaust savas domas ;d
Ok, tagad ir pus mēnesis, bet nu. Varbūt ar kāds ko iekomentēs ātrāk.
Bet ja kas varbūt ar būs kāds spoilers šad tad ;d

1 Like

Noskatījos. Sākums nebija tāds aizraujošs, pēc apmēram piektās sērijas palika interesantāk skatīties. Kopumā diezgan ok Anime, bet tāds nekas briesmīgi aizraujošs nebija. Beigas man likās labas, nezinu kāpēc, lai kādam nepatiktu beigas, skaisti beidzās.

Vēl jānoskatās tā Anime filma Orange: Mirai
Es ceru tur būs parādīts kādā veidā viņi nogādā tās vēstules, seriālā tas netika parādīs, nu tikai minēts kā ideja kā varētu.

Noskatījos arī to Anime filmu, man nepatika tas ka sākumā gandrīz pusi filmas atkārtoja to kas bija iepriekš, tas bija galīgi lieki, tikai pēc tam kaut ko jaunu parādīja. Varēja jau nevis 1h filmu uztaisīt, bet OVA 20 Min epizodi. Beigas, protams, skaistas.

1 Like