Sāks pelēt dzīvoklis, ja nebūs gana ventilācijas.
Vai žāvētāji arī nepūš mitru gaisu dzīvoklī?
Tie ko es esmu lietojis kondensēja ūdeni speciālā tvertnē ko pēc tam jāizlej.
ne pārāk. Atkarīgs no tehnoloģijas. Vismaz kombinētajiem ir kondensators.
Ja pūstu dzīvoklī, tas tehniski būtu gaisa mitrinātājs. :D
Paldies! Tu man iedevi ideju šīs nakts rūķu blēņai. ![]()
Palasi sadaļu par yule kāds, varbūt arī noder
Tur ir gan durvju ostītāji, gan desu zagļi, gan aitu tramdītāji utt
tev vajag uztaisīt topiku par tavu rūķu nedarbiem ![]()
Pasūtīju šo:
https://www.1a.lv/p/velas-masina-zavetajs-gorenje-wd2pa854adw/x7d0?mtd=search-popup&pos=autocoplete&src=lupasearch
Lētākā jaunā ar žāvētāju, ko varēju atrast.
Cerams visu kārtīgi izžāvēs.
Gorenje ir diezgan normāli, neko atklāti sliktu neesmu dzirdējis.
Pašam ir ledusskapis no viņiem - maksimāli vienkārš, efektīvs, ietilpīgs un lēts.
Pasūtījāt jau?
Es biju teikusi @haachikooo ka varējāt izvēlēties un atsūtīt man, cenu citu dabūtu. Šo noteikti pa 280 varēju dabūt. ![]()
Galvenais mazgājiet 1/2 no maksimālā svara, tad žāvēs labi.
Es te briestu uz Gorenje plīti, sakat ka normāls brends?
Neko neizteikšu, neesmu meistars vai tehnikas eksperts. ![]()
Lasot un meklējot, neuzdūros nekas tādam ārpus ejoša. Bet tas ir par ledusskapjiem.
Es pieturos pie tā - jo mazāk visādu ekstra fīču, jo stabilāka darbība būs.
Brends ne vienmēr ko nozīme un var pārmaksāt par nosaukumu nekā tehnisko pusi un jāskatās ko tajā cenā citi piedāvā.
Atkal - gāzes plīts ir vienkārša kā divi pirksti vai elektriskā. Manējā uztverē.
Cita runa indukcijas.
Pag, pag, tev ir gali uz labākām cenām? :o
Veļasmašīna [Gorenje WD2PA854ADW] veiksmīgi uzstādīta un iztestēta.
Drēbes pēc 5h programmas bija tīras un sausas. Īsti nav ko iebilst. 2h mazgāja un 3h žāvēja.
Par konstrukciju:
Priekšējais melnais aplis man liekas pārāk tumšs. Iekšā nav ielikts nekāds apgaismojums un nevar redzēt kā drēbes mazgājas.
Prasījās augšējam touch pogu panelim plēvi lai vedot nesaskrāpējas.
Veļasmašīnas daļa standarts. Nebija iekļauts ienākošā ūdens ventilis kurš noslēdz ūdeni ja mašīna konstatē noplūdi. Citiem gorenje modeļiem tas nāk klāt.
Žāvētājs ir poor man’s siltumsūkņa veids - žāvētāja siltais un mitrais gaiss aizet uz kondensētāju. Siltumsūkņa gadījumā tas tiktu dzesēts, izžāvēts un pēc tam atkal sasildīts ar gandrīz nekādiem zudumiem. Poor man’s variantā kondensētājs tiek dzesēts ar auksto ūdeni. Tā rezultātā žāvēšanas režīmā patērē extra 40l ūdens un 4x vairāk elektrību salīdzinot ar siltumsūkni. Kondensāts tiek automātiski novadīts kanalizācijā.
Kopumā 8/10. Vēl nezinu par to cik nokalpos. Siltumsūkņa žāvētājs būtu ideāli, bet šajā variantā ja nežāvē katru dienu un vairāk cenšas izkārt drēbes, tad pat daudz lētāks un ērtāks(nebūs jāpārceļ drēbes kad žāvēs) risinājums nekā atsevišķs siltumsūkņa žāvētājs. Žāvē un mazgā labi.
Skārienpogas jebkurai tehnikai manuprāt ir noziegums pret cilvēci.
Unacceptable :(
Nuu… ja normāli uztaisa, ir ok. Ar mitrām rokām pieskaroties vismaz projektētājs var būt drošs ka ūdens netiks iekšā uz plates. Mašīnās gan - tas ir noziegums stūrei tādas likt vai vēl trakāk uz paneļa, ka nemaz nejūti vai kaut ko spied.