Da labi, nav tik traki.
Wtf ballistisko raķeti nedrīkst turēt uz krēsla???
Zobenu arī ne… Kam tāds krēsls vajadzīgs vispār?
Nu re, i pašam vairs nevajag iet rindā stāvēt
Kådu brīnumi atradu tās sistēmas prasības tagad liekas tik smieklīgas.
Man sākumā šķita, ka tas ir kkāds kreisais izdevums, bet legālais kā izrādas
Tev pat kaut kas ir saglabājies. Man gan senči sakrāva visus diskus vienā lielā maisā un pārdeva.
Ni ni, tas nav mans Atradu to Ziedojumu veikalā Āgenskalnā, tur visādas mantas ir viņiem…
Es tur pa retam iesoļoju kādu filmu paķert sev, bet no spēlēm, kaut kādi daži diski ir, jo principā pirkt officiāli sāku, kaut ko steam i to ļoti reti, tā teikt… bija cita ūdeiņi iekarojami
p.s. Bija doma nopirkt kā tādu vēstures daļu, pie tam krievu dublāža tajos laikos dažbrīd bija jautra :D neskatoties, ka bija licenzēta…
Tur gan vēl jāskatās cik viegli to būtu palaist uz modernas sistēmas. Kā es saprotu, teiksim, gog.com veic kaut kādas darbības, lai vecās spēles strādātu uz moderniem datoriem.
Par vēstures daļām runājot, man būtu interesanti zināk kas bija mana pirmā diska spēle. :D Tā bija kaut kāda puzle, kurā tu kontrolēji mazus krāsainus mošķīšus. Spēle bija krieviski un nav ne jausmas vai tā bija lokalizācija vai arī krievu ražojums.
Mana pirmā diska spēle gan bija lkm, man nojauta, ka San Andreas: GTA… protams “ahoi” versija ierakstīta…
Legit versija - kaut kāds Crazy Taxi Driver, kaut kas tml…
Zinu, ka daudzām vecajām spēlēm ir problēma ar to, ka sakarā ar esošo sistēmu jaudīgumu, ka vecās spēles apstrāde var notikt nekorekti, piemēram - tā strādās n-tās reizes ātrāk, tākā pāatrinājumā unspēles loģika var salūzt…
Mana pirmā tehniski bija MOHAA - bet kopija no mātes kolēģa, kurš man sagādāja manu pirmo datoru. Tā, legit pirmā spēle no diska bija otrais Harijs Poters. Superīga spēle btw. Diemžēl es savā bezgalīgajā tīņa stulbībā to notirgoju Latgalītē par kādiem pāris latiem, lai tiktu interneta kafejnīcā uz 3-4h/Ls.
Kola, konjaks un kafija?
Aha the good kind of KKK.
Un tagad prātoju vai piedalīties maratonā vai nē. Baigi nejūtu motivāciju izniekot brīvdienu.