I really hate to break it for you… bet pie mums ar šie ir. novērojumi jau no 2008 gada. Tiesa gan reti, un lielākoties latgalē, daugavas krastos
Vēl bija daudz zirnekļu ievērojama lieluma un šitāds brīnums. Sākumā šķita, ka numuriņā iepūsta lapa, bet nē. Maskēšanās strādā un uz tausti bija ļoti glums
Es pieņemu, ka tie pie mums vismaz ir maziņi. xD
oh my god, es tā mīlu kukaiņus ar mīmikriju. viņi tik ir sasodīti kruti. vispār mīmikrija ir tik feins fenomens. kukaiņi kas atgādina augus, augi kas atgādina kukaiņu, kāpuri kas ziskatās pēc čūsku galvām, putni kas izskatās pēc aizlaustiem zariem miera pozicijā…so fucking cool
Bļāviens… varbūt es labi integrētos Skandināvijas sabiedrībā.
Tak ar globālo sasilšanu uzreiz aiz polārā loka jālaiž
Oh shit, man kādu dienu vismaz viens būs jāatrod.
Bildes no Melo-M koncerta Mežaparka lielajā estrādē.
Video jāuploado youtubē, un tas prasīs vairākas stundas, šovakar to nedarīšu.
Es parasti piederos pie tiem, kas paņems daudzus brīnumus rokās (ja nu vienīgi zirnekļi - ar izņēmumu būtu lēcējzirnekļi). Es reiz, ārpus Latvijas tikai, atradu mazu dievlūdzēju. Visnotaļ interesants brīnums - ar savām mazajām ačtelēm, kas seko katrai kustībai. Ar mazajām bet žiglajām priekšķetnām, kas turējās tieši klāt. Esmu redzējis bildes - un orhidejas dievludzējs ir viens no skaistākajiem īpatņiem no šīs grupas.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLqjtkKJQLwDLY4asIX3u2XC6HwKH1Zqa1
Šeit ir video ko koncerta. Feina mūzika.
Diemžēl sievietas galva priekšā būs kadrā un tur neko nepadarīt, es telefonu turēju aptuveni zoda līmenī, lai pats varētu redzēt visu, tāpēc arī attēls reizēm “peld” - nenosekoju līdzi. Karoč nav lielas jēgas skatīties tos video, tikai klausīties.
Also, pa kreisi no manis sēdēja divas meičas early 20s, vienai no kurām nu BAIGI patika ik pa laikam skaņdarbu laikā vārīties par kkādu huiņu iz dzīves.
Jau kādu laiciņi šeit tur stāv XD
BTW, nažiem nav pievedums ?
also, pirmajā stāvā rauga pica ir ritīgi labie picu gabaliņu ēšanai ejot, tur pat ir opcija, ka imetīs krāsnī uzsildīt. Ja ir laiks iesaku paķert
Par nažiem nezinu. Neizskatās, ka būtu… cik novērojis esmu.
Philips brīnums sen. Dj Hero, gan priekš manis jauns, bet nu labi, kādu laiku nebiju iekšā.
Ak tad tu tur bieži ej…un pat neienāc sasveicināties, es kādu 7min attālumā dzīvoju XD
Neteikšu, ka bieži, bet gaidot autobusu sanāk…
I have stalker ladybug
Ja kāds atceras no vakardienas saspēles,kad man uzlidoja uz rokas viņa.
Šodien vakarā es pēkšņi jūtu ka man kāds pa kāju rāpo un beigās izrādās šī atkal parādījās no nekurienes