Mūsu Foto stūrītis

Bro got wood.

2 Likes

It was “what?!”

3 Likes

Fenikss zaudētava sponsorēja? :thinking:

Nope, just randomly fonā bij ielikuši kospleijeri sev :rofl:

Uuuuu… šeit pat labi izskatītos Tanjiro jo tas gaišais pleķis būtu viņam kā rēta uz pieres :D

Pirmā wintercon diena, kopbilde ar @Rashomeow un @xHorrorGirlx :purple_heart:

12 Likes

Not the weirdest crossover out there

1 Like

Smieklīgākais,ka līdzīgu draugu pāri pirms tam redzējām…Viens no čaļiem bija no Genshin kā Neuvillette, a otrs draugs kā Williams no Five night at Freddy’s:D

2 Likes

Gar dzelzsceļu sapūsts šitāds

8 Likes

aaaaah skatoties šādas bildes, gribas pamēģināt kosplejot ;3

1 Like

Davai XD

Nākamais laikam sanāk lietuvas vai igaunijas unikons

Nekas neliedz sākt :) pat ja pats netaisi, ir pieejams pasūtīt dažādas kvalitātes kospleju :)

Yeeaa…
@Rashomeow īstenībā jau kuro kospleju pasūta no Alīša un kvalitāte ir visdažādākās bet ir arī paveicies citriez.Var Sanāky ka citreiz ka vairāk vai mazāk jāpielabo bet tās jau tik detaļas un cik ļoti tu iespringsti uz to

1 Like

Var jau pa lielam sākt ar kko vienkāršu, paskatīties ko no jau esošajām drēbēm var labu sakombinēt

Piem mans melnais uzvalks aizveda līdz idejai par shin no dorohedoro, vai arī mans linu krekls kas ideāli iederēsies manos Laios no dunmeshi plānos
(btw kāds zin budžeta variantu kā chainmail efektu dabūt? es zinu ka ir kaut kāds adīšanas paņēmiens, bet nu adīt nemāku)

1 Like

yusss tur vajag tikai auklu/dziju kas labi imitētu metālu un tālāk visparastākā stockinette :thinking:

huh izskatās nu ļoti reālistiski

6 Likes

Inosuke spotted in the wild

2 Likes

Kur tas ir??

Siguldas raibais suns

Damm tad nu gan tālu aizceļojis viņš xD xD

Pilnīgi zobenus pakāsis un tagad ar friškām jācīnās