Mūsu Foto stūrītis

Who’s that pokemon???
Iiiiiits Slenderman!!!

1 Like

iiiit’s bagman, soma ātri pielasījās veikalos ar tehniskajiem šķīdumiem kā vējstikla mazgājamais, eļļa un enerģijas dzērieniem un citām lietām. Uz beigām sāka jau plecus vilkt, cerēju foto parādīsies cik viņa pilna.

Bugoutman.

bugout? nav gadījies dzirdēt šo terminu

edit: hmmm, google met divas ļoti dažādas definīcijas… :thinking:

Es par bugout bag.

oh wow, es pat nezināju ka viņu tā sauc, atrast pareizos atslēgas vārdus savulaik bija liela sāpe. bet palasoties tālāk laikam no svara vairāk šai definīcijai ir somas mērķis/pielietojums. Biju viegli pārsteigts par google rezultātu viendabību ar somas tipu (pēc uzbūves).

6 Likes

7 Likes

Izgatavoju vienu no Japāņu Dieviem Tenjin jeb Sugawara Michizane… Pazīstams kā izglītības un gudrības Dievs… Kas ir intersants par viņu tad Tenjin ir bijis īsts cilvēks dzīvojoš jeb dzimis 845 gadā un miris 903 gadā padzīts izstumts no kopienas… nomirstot , Notika daudz atgadijumu kurās noslēpumaini mira daudzi viņa pāri darītāji… vienā no tādiem atgadijumiem piemērs pūlī kur viņu nonicināja iespēra zibens un nonāvēja daudzus viņa pretiniekus… Paldies par vēstures stundu :smiley:

9 Likes

Tās virves uz augšdelmiem ir iespaidīgas!

Es legot no sākuma apstulbu no busa izkāpjot, kas tie pa lazeriem

1 Like

No kurienes tā gaisma nāk? Tas kaut kāds parks?

na na na na, batmaaaan! ;D

1 Like

Nē, vnk ielu apgaismojums. Es nezinu kāpēc tādi stari veidojās

Es saprotu ka ta ir emocionāla aina romantiskā filmā bet es nevaru beigt brīnīties cik bezatbildīgs tas zoo tādu sūta sētiņu tīģerim

3 Likes

Grāvis ar ūdeni. Cerams…

Tīģeri māk peldēt :sweat_smile:

Ekstrēmais zoo, ne jau velti par bailēm runā.

Skrūves, ar kurām iekārtai bija panelis pieskrūvēts

Whatever they use as detergent is hella stronk.

6 Likes

ļoti mākslinieciska bilde, kaut kas ko Jaunmarkā varētu redzēt :vienradzis:

3 Likes