Šito labāk necep
Neesmu baigais sēņu ēdājs, vienkārši mani pārsteidza dimensijas 10cm x 15cm x 20cm un ātrums (2 dienas)
Galīgi aizmirstu visu laiku ielikt feisītī bildes no laukiem. Mēs tur pastaigājām svētdien pa bezceļiem, sākumā bija doma vnk pa dabas taku iziet, bet tā izrādījās nolāpīti īsa, tāpēc es pagriezu offroad un mēs aizgājām pilnīgā mežā. Šeit daļa bilžu.
I recognize Māras dīķis. Love the place, kad braukājos ar veļuku, parasti nobraucu tam garām no abām pusēm ceļā uz/no veloceliņa, kas sākas tieši aiz tā.
Diemžēl tie tumši zaļie izskatās so so iekšā
Vakar ap diviem uzliku uploadoties ~11gb/~27min video no šī pasākuma; joprojām nav pieejama pat 360p versija.
Es paskatījos konsolē apdeitus, jo šeit interfeisā nerāda visas detaļas:
tas 360p sēž uz 0.99 jau minūtes 10. Kaut kas viņiem tur ir ieklemmējies.
Update:
Oh? No shit Sherlock!
Beidzot izprocesējās. Ir vērts skatīties 4k60, ja internets velk, jo tomēr lāzeri.
Uzreiz saku, ka gabals lēns, atmosfērisks, nekādu WOW momentu nav, vienkārši relaksējošs. Nu un reizēm interesanti kadri uzrodas starp apmeklētājiem.
Faktiski tas pasākums ilga ~30 minūtes, bet pirmās pāris minūtes bija reliģiski vārdi, tos es tīšām nefilmēju, I’m not about that.
Bruh, pa cik vienu pārdod?
I mean tev vajag?
Var jau bezmaksas tikai tad jābrauc pakaļ pašai
Bonusā kādu bieti ar klāt var piemest. Vai arī čilī pāksti bet tie ir samērā vājie
Es jau labu laiku gribu uztaisīt ķirbju zupu Uz kurieni jābrauc?
Līgatne. Augšlīgatne ja precīzi. Lejas iela 4 ja vēl precīzāk
Nav garantēts ka es būšu uz vietas tik, pat ja nedēļas nogale, bet nu gan jau vecāki iedos ja laicīgi pabrīdināšu