Mūsu Foto stūrītis

Manai mātei viena zeķe kas nokritusi uz grīdas no radiatora jau skaitās bardaks XD

1 Like

1 Like

Gāju pa Depo, nevienu neaiztiku un še tev reize man priekšā izlec Jujutsu Kaisen figūriņa.

3 Likes

30€ par tādu kvalitāti?

Over It Whatever GIF by Rodney Dangerfield

3 Likes

tās sejas creeps me out ;D

dwight know GIF

1 Like

Depo mēģina uz viļņa :smiley:
Tā skatoties - no Temu liekas var kvalatatīvāk un lētāk :sweat_smile: pa 30e pa daudz, pa daudz.

No rātsnama

8 Likes

Iedod man 30€. Dabūšu divas Yuji figūriņas un paliks pāri kādai ecchi figūrai pa virsu :joy:

5 Likes

Akropole Alfa 2 stāvā var nopirkt visādas dāvaniņas ;)

5 Likes

Alfā katru gadu tie ziemasvētku tirdziņi ir. Tur sveces parasti baigi interesantas var atrast

1 Like

Yes I know

Jāaizčāpo līdz Dammei un Imantas tirgum - tur parasti ar ir.

1 Like

O, jāpaskatās vai ir mašīnas atsvaidzinātāji ar rabarberu :fire: drīz iepriekšējais beidzas :grin:

1 Like

O jā, tagad šķiet teju visi lielie tirzniecības centri šādi izskatīsies. Īstenībā pie tiem tirgotājiem var noķert diez gan ikdienā nesastopamas dāvanas. Pagājušo gad es pirku te pat Latvijā darinātu soju komplektu - kas bija visai negaidīti.

1 Like

Jēkabpils egle

10 Likes

nedaudz out of blue, bet kā tu izrunā Jēkabpils? Jēkabpils (ē kā ēzelī) vai Jēkabpils (ē kā ēnā) :sweat_smile:

Es- es ēzelī un ēnā lietoju vienu un to pašu ē D:

Bet tas pats ir arī Jēkabpilī :joy:

4 Likes

Man šodien acu priekšā mašīnai nolidoja disks jeb tā daļa un aizripoja pa visu stāvlaukumu, un eleganti noparkojās krūmiņos man blakus :grin:

6 Likes

man atkal ir platais ē kā ēna, ēka, ēsma, ēdams utt ;D

“Ziema”

6 Likes