Mazliet par mūžīgu jaunību

Ir jau opcija sasniedzot looksmaxxing augstāko punktu iebalzamēties epoxy resin. Jā, būsi beigts, bet apkārtējo acīs- mūžīgi jauns un perfekts, un galu galā- tu dzīvo tik ilgi kamēr tevi kāds atceras :^)

4 Likes

Nestrādās manuprāt. Tas sadalīšanās procesu krietni palēninās bet tāpat neapstādināts. Esmu redzējis kā cilvēki ķirbjus n shit mēģina saglabāt epoksīda, un tie nebūt neizskatās svaigi un smuki

Anyhow, mūžīga jaunība ir pārvērtēta. Kam dēļ dzīvot mūžību ja es nevaru kļūt par litch nekromantu ar tumšajā enerģija kvēlojošaju galvaskausu un personīgo miroņu armiju

2 Likes

Bet burgers un kfc spārniņš cik atceros tak saglabājās diezgan normāli. Then again tā gaļa ir termiski apstrādāta :thinking:

Man liekas Madonna savā jaunības questā lēnām tuvojas kaut kam līdzīgam tik bez spīdīgā galvaskausa:joy:

1 Like

Patiesībā neviens iebalzamēšanas veids nav spējīgs pilnībā saglabāt ķermeni kāds tas bija dzīves laikā.
Varbūt ja uztaisa no līķa izbāzeni bet tas arī diezgan sketchy :thinking:

1 Like

Cilvēkus ir baigi grūti izbāzt, pa maz matu lai izskatītos norm

3 Likes

Lenins izskatās tāpat - tik pat neglīts kā dzīvs, tā miris ;D

1 Like

Ļenins nu ir vairāk parfīms nekā miesa. Plus viņa līķi ik pa laikam speciāli apstrādā.
Šeit video par to https://youtu.be/hCZsy6_SIQ8?si=y3v8GBjsC4jLK3Ro

3 Likes

Neinteresē balzamēšana un epoksīds. Var panākt veselu un jaunu ķermeni un seju ilgi vai vienmēr. Pietiekami piemēru iepostoju

2 Likes

Nu tas ir forši un vajadzīgs puišiem nevis meitenēm XD negribu būt kkāda raganu babka :roll_eyes:

Sēžu un pēkšņi priekš sevis atskārtu diezgan vienkāršu patiesību.
Nereti, kad runā par mūžīgu jaunību, idejā tiek ielikta mūžīgā dzīve. Vismaz dažreiz, kad esmu tā teicis “mūžīgi jauns”, lai gan pa faktam esmu domājis otro. Un arī citus klausoties.
Pa savam tie iet roku rokā, jo kad esi jauns, liekas, ka tu esi “nemirstīgs” pa savam. ka ir tiik nebeidzams mūžs priekšā. Tomēr var izskatīties, būt sirdī vai pat prātā jaunam, pat ja tev ir 80.

Vai būt vecam opim, bet dzīvot gadu simteņus.

3 Likes

Man gan pirmā asociācija ir ar mūžīgu izskatīšanos jaunam. Koncentrējoties galvenokārt uz ārējo. Kaut kas tāds par ko varētu runāt sieviešu skaustum-žurnāls. :D

“Mūžīgā” dzīve man vairāk asociājas ar ļoti ilgu veselību. Kaut kas tāds ko mēģina panākt tas tur spīdīgais amītis Braiens Džonsons

Tur tā lieta kad dzīve butība sarežģīta, mums tendence spriest pa lietam ko mēs paši nevaram pat saprast. Mūžīgi jauns vai butībā ko nozimē mužīgs, Tas ir kautkas kam sākums bez gala. Lielākots runājot citiem jūtu viņi uzskata dzīvi kā sacensība (kautkas ar beigām), jo tā dod viņiem jēgu dzīvot sacensties. Mēs nezinam patiesība galu. Kas jau visa pasaka, kad mēs zinam tikai to kad mēs nezinam neko.

1 Like

Nu vnk ja tu esi jauns ar jaunu ķermeni tātad tu esi vesels un veseli nemirst

Tikko tu sāksi vecot tu saksi lēnām mirt

Valerijai lukjanovai ir labāks izskats un veselība nekā tam braienam

Vecs cilvēks nevar nodzīvot vairākus simteņus, tas notiek tikai anime un filmās

1 Like

Kaut kā tak tā mūžība ir jāpavada. :D Pa manam, ziņkārība ir viena no tām labākajām īpašībām.

Un tas būtu? Esmu klausījies dažas Braiena intervijas. Viņa ekscentriskā milionāra pieeju es saprotu. Viņš sevi poziocionē kā eksperimentālu jūrascūciņu ar mēģinājumu maksimizēt savus bioloģiskos rādītājus. Nav, protams, filantrops kā Bills Geits, bet ideja prikolīga. Šis tas tiek uzspēlēts kameras priekšā, bet arī it kā nesola zilus brīnumus, kas jau ir labi satura veidotāju pasaulē.

Es katrā ziņā esmu gatavs ticēt laboratorijas rezultātiem un zintātniskiem pētījumiem vairāk, nekā meikupam un video/foto filtriem. Vālērija ir tīrs marketings, tur nav substances manā skatījumā.

2 Likes

Siims nesen iepostēja video, ko normāli cilvēki var darīt ikdienā, kas nav ar šo apsēsti, bet grib optimālu efektu:

2 Likes

Es kaut kur atminos lasījis, ka lielā daļā tā saucamo zilo zonu (blue zones) ir ļoti liela soc. dienestu izkrāpšana, kur cilvēki vienkārši nepaziņo, ka tuvinieki ir miruši un tupina saņemt viņu pensiju. Japānā, kur birokrātija nav digitalizēta kā pie mums, tas ir pavisam elementāri. Nezināšu gan teikt, cik tas korekti.

4 Likes

Tas gan. Interneta personībā ir tā priekšrocība, ka šie nav ierobežoti tajā ko var solīt. :D Var saprast kādēļ tādi guru piesaista sev sekotājus. Uz zilu brīnumu fona, piezemētas prognozes izklausās galīgi garām.

Mani riktīgi uzjautrinātu, ja visi ilgu laiku lauzīja galvu par to kas ir zilo zonu noslēpums un beigās izrādītos, ka tā ir klasiska krāpniecība. :D

Esmu redzējusi valeriju visdažādākos veidos, ar filtriem, bez filtriem, televīzijā bez filtriem, un bez meikapa, viņa visur ir perfekta. Neglītam cilvēkam pat filtri nepalīdzētu…

Nesaprotu kapēc netaisīt mārketingu no kkā tik laba?? Its 2025, marketings ir visur un no kkā taču jāiztiek geesh

Reku bez meikapa un filtriem

Ja tev liekas, ka tur nav filtru un meikapa, tad tu neko nezini par filtriem un meikapu.