Vajadzēja ielavīties masu skatos :D
pāris dienas atpakaļ veikalā atradu ēdamos kastaņus, insta thought - jānopērk. tagad sāku domāt, kā viņus vispār labāk pagatavot? kāds ir pats viņus taisījis? any good recipes?
man viņi divus gadus ledusskapī nostāvēja nepagatavoti xD
Tev katram no kastaņiem jāiegriež krustenisks griezums vienā no galiem, savādāk tas pēc tam var uzsprāgt. Kad tie visi iegriezti liec pannā vai krāsnī uz 20 minūtēm = profit.
Tie garšo līdzīgi batātei, bet ar riekstaināku piegaršu. Ja kāds vēlas pamēģināt, bet nevēlas čakarēties ar cepšanu un lobīšanu - Lidl ik pa laikam parādās paciņas ar jau gataviem un nolobītiem kastaņiem.
kastaņu popkorns sanāks?
Kastaņa šķembu granāta. Pēc tam čakars tīrīt krāsni. :D
oooh paldiesiņš! ![]()
Novērsu kompīša nosmakšanu.
Ar pilno filtru CPU 75°, GPU 70°
Ar svaigu filtru CPu 46°, GPU 53°
Draudzīgs atgādinājums iztīrīt savu tehniku
(POV: you’re the PC)
Man garšo tos ēst taiyaki vai Montblanc chiffon kūkā
Japāņiem baigi populāri deserti
Filtri. Jā. Tie noteikti ir man kā dīzelim, kam izgriezts katalizators.
Bijusi pašrocīgi doma tādus iemontēt, bet kaut kaut kā iztiekam bez :D
Bet tīrīt vajag - negrab kā agrāk ventelators iekš PSU
Trešo dienu - aktīvi tīru HDD, virtuāli. Reorganizēju mapītes, padzēšu šo to. Atrodu citas, šķietami nozaudētas lietas. Plus atminējos, ka uz viena no diskiem ir ejoš Windows 8, no kura daudzus failu mapītes biju sajūdzis ar W10 lokācijām. Bet man likās, ka uz tā HDD tie faili vnk glabājas, lai pa faktam atrodas uz cita SSD/HDD. Ja nu kāds saprata ![]()
Ir doma sadalīt 3 diskus katru atbildīgu par saviem uzdevumiem plus izveidot savu mājas izklaides mediju.
To rakstot sevi pieķēru pie domas, ka kāds var tā noprast
Mošk vajag ar tā patīrīt. Nekad neesmu jaucis ārā
Bet pieļauju, ta nebūs laba doma, kāda kaķu spalva visu laiku mēģinās tikt iekšā
šodien pirmo reizi dzīvē, darba vajadzībām, bija jātaisa tiktoks. morāle ir zema.

Ķipa uzņēmums nolēma paraklamēties?
mūsu tiktokere @WizardsWild ![]()
![]()
Mēğināju izvilkt Pompompurinu tajā atslēgu piekariņu gachas automātā kur griežas un tev laikā jānospiež poga un tikai iztērēju nepieklājīgi daudz kapeiku ![]()
Es šodien novērsu klavieres shortu pēc karstas zupas negadījuma. Par laimi tikai vienas pogas slēdzī ielija - ātri atskrūvēju un plati/slēdža kontaktus ar alkohola salvetēm noslaucīju. Pie reizes ar kārtīgi iztīrīju no putekļiem (zem taustiņiem). Par laimi jaunu ergo klavieri nebūs jāpērk, likās, ka pa galam, jo tā poga vairs nereaģēja uz inputu pirms avārijas novēršanas mēģinājumiem.
Tik sen nebiju taisījis prezentāciju kuras mērķa auditorija nav deputāti bet gan jaunieši.
11 slaidi gatavi, vēl kādi 6 palikuši
Uh - tikko bij zemestrīcē
Aomori pusē bija 7,6, mums līdz Tokijai atnāca 3+. Sēdi gultā un jūties ka būtu piedzēries - viss kustās, māja nedaudz “ļodzās”, un redzi kā pakārtie dvieļi viegli šūpojas.