Man nav finanšu izglītības, un arī šķiet pretintuitīvi, bet gan jau kapitālismam savas iezīmes.
If the two factor is phone number based via SMS then they might’ve spoofed your number. Only use apps like Authy or Ente Auth for two factor, those can’t be hacked afaik. Phone number based two factor is pretty useless these days and opens you up to an attack.
Also, scan your PC with something like Malwarebytes to make sure you’re not infected by a keylogger.
Have any clue how it got there?
Kādas tur iezīmes, capitalism all about numbers bigger better. Simple logic.
Only things what I downdloaded from the internet are wondershare filmora and another video editor, both 27 of january, but problems only started yesterday
“We must keep the profits high! For our shareholders’, and our own sake! Fuck the clients, there will always be new ones!”
šodien ķermenis izdomāja paslimot. principā jau vakar jutos švaki
Neatminos par kuru industriju gāja runa, man liekas pārtikas, tieši lielie konglomerāti ķipa Nestle un tml., ka uz inflàcijas rēķina desmitiem, pa ja ne simts, miljardu peļņa.
Reizēm tiešàm rodas sajūta, ka cenas ceļas celšanas pēc, kas šeit ir apstiprinājums daļējs. Protams tas ir briesmīgi, gribas šitādus māketologus mazliet padzenāt pa nokaitētu dzelzi …
Tas daļēji atgādina to pašu, ka ja gribi iet prom no darba, ej, vesala rinda aiz žoga. Neesi neaizvietojams
Tikai parasti tā rinda tāda pašvaka un kaut kā sūdīgi sanāk aizstāt…
collectively getting sick
hows your driving lessons going?
Svinējām kolēģes vārda dienu…Šampis ar ābolu sulu nav laba kombinācija. GAršo labi, bet vsp aizmirst ka tur ir alko
šovakar lieku gala zīmi ļoti intensīvai diennaktij.
Vakar pirms astoņiem rītā mani sazvanīja Onkulis, jautāja vai nevarot viņu aizvest mājās pēc zvēresta došanas.
Pagremoju iespējas ņemot vērā, ka mans volvo vēl arvien stāv nozemēts laika trūkuma dēļ. Izdomāju: “Aiziet, maucam!” un paņēmu īres autiņu WV Sharan.
Savā dabā protams jau saplānoju maksimāli daudz ko izdarīt, par cik nomas nauda jau galdā: māte pieteica lai no Lidl atved tos šikos aerogrillus, pats Rīgā aizrunāju daļas Volvo un pie reizes gribēju aizvest dāvanu māsai kas jau pie manis mēnesi krāj putekļus.
Onkuli izvadāju bet viss Rīgas gals bumbulēja, līdz ar to nācās vakarā braukt atpakaļ uz Valmieru.
Nu jau šodien darbā grauzu nagus par izbirušajiem plāniem, īpaši jo bākā bija paša lieti lieki 20L dīzeļa un pulkstenī 6 stundas nomas. Bet laimīgā kārtā daļu džeks pusdienlaikā pamodās un beidzot bija pamatots iemesls doties uz Rīgu un piepildīt pārējos plānus izņemot grillu padarīšanu, jo redz, tie bija tikai vienā konkrētā veikalā un tika momentā izpirkti. Un tā paspēju visai daudz: tiku pie rezerves amīša, apciemoju māti un apdāvināju māsu.
Dienas rezultātā kņudina skopums par izdotajiem 70eur (20 īre un 50 dīzelī par ~500km) kur mazs mierinājums ir, ka visi lietoto daļu tirgotāji prasa kā minimums 25eur par piegādi. Gandarījums par izpalīdzēšanu un ciemošanos ar ģimeni un atziņa, ka Sharan ko uzskatīju par simpātisku auto nekad mūžā nevēlēšos kā ikdienas auto.
Neslikta un stabila pieredze ar auto. Man tas auto vizuāli nepriecē- viņš tā vien izskatās bēdīgs. Palielam kā jebkurš ģimenes auto
Kāpēc nonāci pie tādas atziņas? Kas bija tas deal break?
Kalnciema Lidl biju manījis, ka cilvēki ar ņēma tos grilus.
komforts visai bēdīgs un bezjēgā daudz pogas priekš stipri ierobežotām funkcijām, salīdzinājumā ar līdzīga gadagājuma Caddy viņš visai izpaliek.
Gabarītus arī ir visai grūti lēst, bet ir viena fīča ko gan gribētos redzēt katrā auto: apsildāmais vējstikls (pārskrien širmuļi iztēlojoties maiņas izmaksu 250-500eur )
Par komfortu jāmaksā … XD
Jo vairāk podziņas, jo labāk. Inženieris piepildīja sapni, atrasties kosmosa kuģī vai lidmašīnā kur visādu podziņu ir
lai arī cik retro tie nebūs bet grozāmkloķi ir un būs mani favorīti.
Domā tos kuri pie stūres, tos kloķus?
Ja tie es par noteikti. Jebkurā gadījumā ērtāki un parocīgāki ir…
Vecajiem auto vsp savu šarmu dod.