Ko tu pašlaik dari?

Galīgi nepalīdz :joy:

Bet jau sprinģoju ar sauli sejā

Well.. did Finish Cronos New Dawn and Outlast 2… got some jumpscares, but one is a 9/10 the other is a 6/10… you can guess whos who :smile:

1 Like

Pabeidzu taisīt versiju par tiramisu

3 Likes

Man vairāk ar ķiršu vai zemenēm gāja pie sirds..

Vai liki klāt liķieri vai tml?

Nu man bija mājas vīnogas.

Cepumus stiprā melnajā tējā(ar kkādu karameļu aromātu) mercēju. No alko nekā nav, un man māte vispār tagad neko grādīgu nedrīkst

2 Likes

Melnā tējā. Ha, par to nebiju iedomājies. Biju taisījis sev no kadijas :sweat_smile: būs jāpamēģina.

Pašlaik labākais, kas bija ar Vanna Tallin, mazliet garšas pēc kafijai liku klāt

Today is a gruntwork day.

1 Like

Spēlēju jauno patch Genshinā, tik smuki viss :fire::fire:

2 Likes

Rīt kā reiz brīvs. Varēs visu dienu veltīt genšinam.

Nvm. Bija jezga, kolēģi rīt netiks galā vieni.

Pārkrāsosi?

Jā, tikai jānokaļ vecās 3 kārtas.

Laikam lielā gaisma jāslēdz iekšā

1 Like

Būtu ieteicams xD

One of those long days

While ya learning, finishing up Watch Dogs 2 :’D Great story.. poor performance..

1 Like

Guess Happy Halloween Everyone!
End Im finishing it with…

1 Like

Kad tev vajag kontinentus fantāzijas planētai, bet no nulles zīmējot nesaiet ar plātņu tektonikām XD

Es zinu ka griezamais dēlītis netīrs, es maizi pirms tam griezu

4 Likes

skatījos tiktok un ieraudzīju par pēdējo winterconu ad un komentāros kāds rakstīja ka bijuši cilvēki kas gājuši garām un metuši cilvēkiem ar olām …wtf is that a legit thing??

3 Likes

Sēžu un gaidu kāmēr volvo samainīs vējstiklu (švīka, skatē 2) un klusi priecājos par krietno trešdienas webtoon dāsnumu.

Man paveicās ka plaisa bija pasažiera pusē. Tur uzreiz daudz mazākas prasības. Skatē tā pat baigi skatījās vai tiešām ir pasažiera pusē :smile:

1 Like