Ko tu pašlaik dari?

intensīvi kasu muguru jo katrs kustonis kam nebija ko darīt sadzēla man muguru kāmēr pļāvu zāli.

4 Likes

8 Likes

Tā ir atriebība par apsēdināto irsi D:

4 Likes

Sorry, that file is too big (maximum size is 7 MB). Why not upload your large file to a cloud sharing service, then paste the link?

Es to kļūdas ziņu zinu. Problēma visdrīzāk ir nevis failā, bet tajā, ka tavā pusē nestrādā bilžu kompresija. Pirms fails tiek augšupielādēts, to kompresē tavs pārlūks. Paskaties uz bildēm ko esi augšupielādējis šeit, vairākums no tām forumā sver zem 1 MB, lai gan uz tava datora tās aizņems krietni vairāk vietas.

Tādēļ jautājums kādu pārlūku tu lieto un kāda formāta attēlu mēģini augšupielādēt?

Tur tā lieta. Es nopirku jaunu Monitoru, un viņš laikam automātiski up the quality of pics as well, tādēļ tās bildes tagad ir bik pa masīvu, un nezinu kur lai nomaina to :'D

And time to start! + 5 pushups per deat.
Funny that I can still take a picture of main screen :'D

1 Like

Again… such a cheerful scene :'D

2 Likes

šodien aiznesu datoriņu uz spa :D long story short, norunājām, ka pati pasūtīšu RAMus, veikalu saites abiem viņi iedeva, bet for my curiosity - cena atšķiras par 9 eur, but why? kāda vēl viņiem ir atšķirība? ;D

https://220.lv/lv/datortehnika/datoru-komponentes/operativa-atmina-ram/operativa-atmina-ram-kingston-kcp432sd816-16gb-ddr4-3200mhz-sodimm?id=12955323

https://www.rdveikals.lv/products/lv/433/284216/sort/5/filter/0_0_0_0/16GB-DDR4-3200MHz-SO-DIMM-CT16G4SFRA32A-operatīvā-atmiņa.html

Update: burtiski, kamēr šo rakstīju, RD cena uzleca no 30,99 uz 36,59 :D

Ganjau tāpēc, ka dažādi ražotāji. Kam izdodas ražot lielākos apjomos var atļauties likt zemāku cenu.

(Pārējo datordetektīvu laika taupīšanai: abiem varientiem ir 22CL)

danke. nja nu tā bij vienīgā man aizdoma. no RD ta sūtīšu, bik ātrāk atnāks ;D

Ja vēl nenopirki, kaut padārgs RAM. Re, kaut vai m79.lv ir par 24 EUR operatīvā atmiņa MN16GSD43200-SI Pamiec PNY Performance SODIMM DDR4 16 GB 3200 MHz PNY

1 Like

nu, m79 reizēm traki velkas…

eh nopirku jau, bet, nu, nav mana naudiņa. uzņēmums pārdzīvos :D

1 Like

Tas tak no piegādātāja noliktavas atkarīgs nevis m79. Lai būtu pa ātro, jāmeklē kaut kas kas m79 ir uz vietas.

Ta jau vispār varēja meklēt kaut ko ar piegādi pirmdien. :D

:D ja pašai baigi degtu, why not. bet tā, me just happy, ka tur viss i kārtībā un var vēl uzfrišināt ;D

Kārtējais spiegs. Laikam baloži kļuvuši pārāk acīm redzami

1 Like

4 Likes

Man pirms stundas tieši bija doma spontāni iešaut Forum cinemas, bet par Karate puiku galīgi neiedomājos.

1 Like

tikko sapratu, ka ir Friday, 13th!
pie tam Jason dzimšanas diena:

Friday The 13Th Dance GIF by 100% Soft

3 Likes