antibiotikas vajag :oo
Vispirms vajag konkrēti ārstam diagnosticēt.
Iekaisušam kaklam līdz tiksi pie antibiotikām varētu palīdzēt skalot ar Furasol, tik dieva dēļ nemēģini viņu dzert.
Klepum/krēpām kaut kāda kombinācija starp bronhu tēju, Bromhexin, ACC un citiem bezrecepšu kas šķīdina krēpas.
Tu guli uz muguras, vēdera vai sāna? Jo ar šitādu klepu it kā labāk elpojas un iet ārā uz kreisā sāna un ar augstu spilvenu.
Guļu uz sāniem, bet kad pa nakti pamodos un atklepojos, tad otro reizi pamodos uz vēdera, un atklāju, ka tādā pozā nebija vispār aizlikts kakls. Velns viņ zin kā tā.
Piezvanīju diennakts ģimenes ārstam, tur ieteica aizbraukt uz Rušonu 15, tur ir tāds MFD Veselības centrs “Dziedniecība”, tur šodien no 8:00 līdz 15:00 pieņem.
Ieiešu dušā un saukšu taksi, jo līdz turienei ir gabals.
Aizbraucu uz “Dziedniecību”, iegāju, atcerējos, ka nepaņēmu līdzi pasi… Pie tam mājās, kad rakājos pa jakas kabatām pēc maskas, apgramstīju arī pasi, bet vispār neiedomājos, ka to vajadzētu paņemt līdzi.
Nācās saukt taksi atpakaļ uz mājām un atpakaļ uz poliklīniku.
Ārsts paklausījās, pateica kko par bronhiem un to, ka velk uz pneimoniju, izrakstīja 4 zāles, 2 no tām optional.
Obligātās zāles - Sumamed 500mg, ACC Long 600mg, abas jālieto 1 tablete 1x dienā, Sumamed obligāti ar 24+h intervālu, un tur vispār ir tikai 3 tabletes.
Optional zāles - Paracetamol gadījumam, ja temperatūra uzkāpj, un Decatylen sūkājamās, tās man jau bija.
Aizbraucu uz Origo, nopirku obligātās zāles, un tagad esmu atpakaļ mājās.
ID karte nav?
Nope.
Kad pirms entajiem gadiem taisīju pasi, man par ID karti ieminējās tikai tad, kad es gāju saņemt jau gatavo produktu. “Kāpēc jūs nepiemaksājāt 3€ un neuztaisījāt abus kopā?” Nu paldies, agrāk nevarēji pateikt??? Taisot pēc fakta bija jāmaksā pilno summu, tāpēc, loģiski, neuztaisīju.
Tagad pasei beidzas termiņš 10. datumā un jāuztaisa steidzami, protams, ka taisīšu abus, tikai vispirms jāizveseļojas…
Damn… Baigi neforši saslimt uz brīvdienām. Es pats arī tik tikko izārstējos no kaut kāda vīrusa, lai gan klepus nebija tik traks, bet iesnas gan drausmīgas.
Es jau pirmdien saslimu. 6 dienas, un vēl 3+ točna slimošu, šitādu draņķību tik ātri neizdzīs, zāles neko diži šodien nav devušas. Karoč 9+ dienas padirstas.
Man iesnas ir sliktākas par klepu, jo kad man ir tādas kārtīgas iesnas, man viņas sit arī pa acīm, vnk pastāvīgi asaro acis, un tas ir nenormāli kaitinoši.
May the 4th be with ya all! And as a friend suggested, Im going for a Starwars anime for Mental health Anime Sunday. Star Wars Clone War Anime/Cartoon.
So I’m starting with Season 1 :'D
Just Finished up ‘’ Pacific Drive ‘’ a great 9/10 Game.
Would def suggest for most people, even for me whos not a fan of driving or roguelikes, I enjoyed thism cuz it satisfied my lootgoblin tendencies xD
Šī bija laba.
Sēžu, caurskatu un atlasu bildes fotokonkursam. Patiesībā no pārdaugavas nav tik daudz kadru, un vēl mazāk tādu kas atbilstu kategorijām
Zem kontrastiem domāju šīs iesniegt
uz zem Notikumiem šīs:
Zem Emocijām šīs bildes
Lielākās cerības ir uz Alternatīvo putnu ciematu, Torņkalna melanholiju un Neona nekurieni
Gribu uz minecraftu
Pārsteigums ka vēl neesi bijusi.
Zem emocijām es tieši liktu tās sakuras. In the sense that it evokes emotion.
Vienīgi tādu bilžu tur laikam būs simtiem, tā kā fat chance of standing out…
Es par šo domāju, bet es nezinu vai viņi nedomā ar emocijām konkrēti portretos. Jo pērn tās kategorijas bija ļoti konkrētas - daba, pilsētvide, cilvēki
Vienmēr var aizsūtīt info e-pastā jautājumu.
Manā miestā manīts lācis Es ļoti ceru ka viņš tikai iet cauri un nepaliks, jau vilku klātbūtne sit pa nerviem