Man īsti neķeras nekas😅 viss ļoti forši iet visās spēlēs :D
He meant while streaming. Vai tad nemaz neielago? FPS arī nesamazinās?
Es strīmoju vienu reizi, tā bija Alise, un gāja ideāli tā ka man tas ir mazliet sveši
Nu ja spēle nav prasīga, tad arī strīmot nevajadzētu būt problēmām, jā.
Attapos ka vakar redzēju pilnu plauktu ar nocenotiem Pocky.
Valmieriešiem laikam negaršo. Man arī negaršotu par 30€/kg
tā pirmsatlaides cena škiet fake, nav reāi ka mazā paciņa mazksātu 60 eiro kg
Prikols jau ir ka plauktā viņš parasti maksā kkur 1,50 jo regulāri stāv atlaide. Tie 60 ir max peļņas iespēja.
Es vairāk par to, ka spēlēšanas pieredze ir ļoti subjektīva. Kas vienam labi iet, citam var būt zem standartiem. :D Ne visi pat pamana FPS atšķirību pēc kaut kāda skaita.
Par straumēšanu, es vienu brīdi regulāri straumēju spēles priekš attālinātas spēlēšanas - krietni augstākā bitreitā nekā straumējot YouTube vai Twitch. Neslēdzot iekšā FPS skaitītājus, vispār nejutu atšķirību. Miglaini atceros, ka Nvidia savulaik reklamēja, ka viņu hardware encoder atstāj uz spēli līdz 4% negatīvu iespaidu. Mana pieredze ar to sakrīt, tādā ziņā, ka ietekme ir teju nepamanāma.
Ja te kādam baigi krīt veiktspēja strīmojot, varbūt ir ieslēgts software encode un visu smago darbu dara CPU.
O jā, cena kilogramā - numur viens garšas kārpiņu bende. :D
Lucky you
Glad ya could enjoy it more then I could :'D
Aaaaa!
Wpp aizsūtīju ziņu kas bija domata majas īpašniekam, vienam no mūsu pļāvējiem…Viņiem ir tik sasodīti līdzīgas profila bildes, ka it was bound to happen eventually
A vārdi? Īpašnieks kontaktos nav?
Ir, ir abiem ir vārdi saglabāti, bet ātrumā nepiefiksēju. Vnk pagraba durvis( kur ir veļene) ar tagad tiek slēgtas ciet, un es gribēju saprast, kur ir atslēga.
Izrādās uz ailes, pretī vistālākajm pirmā stāva dzīvoklim. I swear, šitādos tempos pēc pusgada dzīvošu tādā escpae room, ka durvju koda pavedienus vajadzēs meklēt pa visu pagalmu
Vismaz nebūs garlaicīgi un katra diena būs jauns izaicinājums.
Būs escape un break in room
Es visais labi iztiktu bez tā
Also šodien biju uz apmācību sakarā ar Veterānkoku jeb veckoku atpazīšanu un kopšanu. Un nē tas nav sinonīms dižkoki, šitas ir cits termiņš kas skatās uz daudz faktoriem, tostarp kultūrvēsturisko nozīmi.
And another one is done !
34h , but missed quite a bit collectables :'D
chill 7/10 game, cuz they have voiced everything besides codexes.
A mix between Immortal Fenyx Rising and Monster Hunter.
Tikko izdzīvoju iekšējo krīzi attiecībā uz metriski-imperiālo kārtību santehnikas pielietojumā.
Es lasot tavu krīzi sāku domāt ka man drīz sāksies viena :'D