Ko pašlaik klausies? (Part 2)

Kinda addicted esmu uz Linkin Park kopumā, otra mīļākā grupa aiz BABYMETAL man :sweat_smile:. Konkrēti Pictureboard no Hybrid Theory 20th Anniversary Edition izceļās kā manuprāt viena no labākajām dziesmām EVER. Diezgan unique skaņa, vibe, lyrics šai dziesmai, kas liek aizdomāties par vientuļām lietainām dienām un naktīm.

Edit: nav ne jausmas kā var Spotify embed uztaisīt šeit?

1 Like

Nekas īpašs nav jādara, iekopē linku un forums izdarīs pārējo.

Skaidrs, no sākuma nebija embed, tagad rādās!

Es tev izlaboju to ierakstu. Tu vari uzklikšķināt uz oranžā zīmuļa ieraksta labajā augšējā stūrī un forums tev parādīs ko tieši es izdarīju.

Tev nekādi Hyperlink nav jāveido, vienkārši iekopē vēlamo adresi jaunā rindiņā kā tekstu un viss. Forums pats sapratīs, ka tas ir links un tam ir pieejams embed.

1 Like

Goddamn! Galīgi negaidīju kaut ko šādu! Bet ir riktīgi feins.

1 Like

Ah ok skaidrs, tas ir convenient, paldies! :blush:

1 Like

Not the best, but catchy tho.

1 Like
1 Like

Tas kā itāļi ir apvainojušies par šo padara gabalu labāku

1 Like

vai tad prikols bija ka tieši Itāļi necepjās bet interneta pseido-intelektuāļi tikai izmanto iespāju plātīt savu pareizību?

2 Likes
3 Likes

Awesome af dziesma! Pagaidām gan vienīgā The Hu dziesma, kas man patīk :sweat_smile:. Ja patīk mongoļu metāls tad stipri varu ieteikt Nine Treasures, love this band.

Nesen iznāca, esmu apsēsta ar šo

r-906 ir viens no maniem mīļākajiem Vocaloid producentiem, viņa dziesmas vienmēr izklausās tik hipnotiskas

1 Like

Fuzz - Fuzz (2013)

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kaz30sh5TWDldBt3vEGJ1G_07UhcByCyc

Album playlist.

:D

1 Like

:white_heart:

3 Likes