Ko pašlaik klausies? (Part 2)

1 Like

2 Likes

6 Likes

why am I seing some gen alpha nonsense

2 Likes

5 Likes

Reāli pārspīlēts heits tam visam.
Mileniāļi un Gen Z ir taisījuši pietiekami daudz sviestainu Gmod animāciju un citu youtube poop kaudzēm, un tad vēl citi memes.

3 Likes

ir mazliet starpība popularitātes un izcelsmes ziņā. Savu mūžu neesmu piedzīvojis tik bezmadzeņainu lingo apsēžam bērnu galvas.
vismaz iepriekšējām paaudzēm bija kut kas aiz tā, bet patreizējam sarakstam tikai trīm ir kaut kāda alternatīva nozīme, pārējie kā purkšķis vējā.

Negaidīju ka saraksti pārklāsies, ir daudz kas pat nav dzirdēti. Uzvelciet mentālu digitālo prezervatīvu pirms linku atvēršanas.

https://parade.com/1293898/marynliles/gen-z-slang-words/
https://parade.com/living/gen-alpha-slang

2 Likes

šī ir sadaļa “ko pašlaik klausies?” nevis paaudžu “IQ” mērīšana, kāds vispār sakars. es klausos, ko gribu and frankly speaking, was just memeing this. :rofl:
vot tagad te analizēsiet, kāda paaudze kā runā vai uzvedas… man atgādināt genz tide pod ēdājus un millenial emo hipster šaurbiksītēs iespiestos pautus? just chill dudes ;D

5 Likes

taps on the text

a kas tur personal? :thinking:
man captain obvious jāieliek or what? ;D

Gold Rush GIF by Discovery

maybe, i guess. Daudz kas liekas vēl sviestaināks nākot no jaunās paaudzes.
Un iespējams popularitāte un pat meinstrīms šajās dienās to paceļ vēl vairāk un tas liekas vēl nesaprotamāk "kāpēc?. Kā piemēram Skibidi Toilet ir iekš Fortnite, like wtf.
Bet nu es pārsvarā to tiešāk domāju ar tām Gmod TF2 animācijām un citiem remiksētiem youtube poop video. Ka man personīgi gan tie pirms 10 gadiem, pirms 15 vai vairāk likās tik pat dumi, bezjēdzīgi un reizēm retardētāki kā šie. Protams ne visi, bet lielākā daļa.
Un tas man nedaudz ir nesaprotami, ka lūk runājošās toletes tiek tik ļoti heitotas, bet iepriekšējie TF2 Gmod sviesti gan nē. … Bet nu tas heits laikam tās popularitātes dēļ.

Man jau šis prātā ir jau sen, jau no pagājušā vai aizpagājušā gada, kad 5umm3r un kas vēl vienā citā topikā to ieheitoja. Tagad izdevība par to izteikties xd

2 Likes

either way reku bloodywood jaunais gabals…par indiešu virtuvi

2 Likes

Labi, rokam šo nost, negribu lai top topiks par moderno lingo :skull:
1000042729

4 Likes

OMFG… Whyyyy?

Viennozīmīgi, jo pats fakts, ka tāda draza tiek popularizēta, ir šokējoši. Tie iepriekšējie GMOD video bija gaužām nepopulāri, tāpēc, pat ja sanāca kādu ieraudzīt, tas bija “meh, just keep on scrolling, I’ll never see it again” type of deal, bet tagad to Skibidi drazu ik pa laikam kaut kur ierauga, and it’s just too much.

Sorry, par vēlu izlasīju… Aight then.

1 Like

Karma to Burn - Karma to Burn (1997)

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kQZrrRaL_ccEP1BIk1vTI2zNy-n51NQqQ

Full album playlist.

Šīs grupas pirmais, bet ar vokāliem vienīgais albums. Nākošie albumi aiziet tikai instrumentāli.

Bet ar jāmin, ka kaut kas piedod tādu kā Godsmack pieskaņu. Varbūt kaut kas tajās ģitārās vai bungās vai arī tajā grūvā. Ne īpaši daudz, bet kaut kas nedaudz tajā līdzinās Godsmack pirmajiem diviem albumiem. Laikam tas groovs.

1 Like

Ik pa laikam, ne pa ķeksi, šīs dziesmas koris sāks skanēt man galvā.

1 Like