Kādu BALVU MĒS GRIBAM!?!

Like dis

1 Like

Or dis

Labi kad vel špagatu netaisa xd

Nu nez vai tā ir pareizā anime fogūriņa, ja uz to neskatās griezi visi apkārtējie. :joy:

1 Like

She’s hot. Šim ir kāds source? :D

Izskatās pēc Kafkas no Honkai Star Rail

2 Likes

Es jau gribēju teikt ka baigi uz hoyoverse velk

Sadge. Tātad unplayable/unwatchable. :/

Nē nu ok, pēc tādas loģikas jau arī tavi ieteikumi skaldīt balsošanu kaut kādās entajās kārtās nav pa tēmu, jo OP to konkrēti neprasīja. Vai nu visi var mētāties ar gudriem ieteikumiem vai nu neviens nevar, pick a lane buster :skull:

Priekš kam “entās” kārtas, ja OP ir skaidri rakstītas divas kārtas - pirmā figūriņas noteikšanai, otrā - cilvēka-saņēmēja?
Kā tad tu šobrīd iztēlojies divi vienā figūriņas + uzvarētāja noteikšanu?
Uzbrauciens nevietā.

Mieru tikai mieru :smile: Pašlaik balsošana notiek pagaidam izstās vadībā chain saw girl :heart_eyes: Bisku vēl pabalsos un tad ķeršos pie gatavošanas! Un tad jau izdomāsim kādu veidu kā šo statujiņu izlozēt vai izspēlēt, kopīgi varēsim izdomāt :wink:

1 Like

@SEVALS2 Mans ieteikums tev nākošajai balsošanai būtu izmantot kādu specializēto mājaslapu tam. Teiksim: https://www.poll-maker.com/ Kas varētu izskatīties šādi: Izvēlies labāko fogūrīnu - Poll

Tagad sanāca traki liels spams ar ierakstiem un bildēm šajā tēmā.

2 Likes

wow super!! Tagad zināšu! :+1: :partying_face:

pārgāju visam pāri vēlreiz, tevis ievietotajām figūrām arī citos topikos, lai paceltu šo sen radušos jautājumu:
kāda ir tava pieredze ar caurspīdīgiem, īpaši vairāku toņu elementiem, kas oriģināli figūriņām tiek izgatavoti ar injekcijas metodiku? Tas pats spēkā arī ir ar tekstilu un citiem materiāliem?

Par figūriņām runājot, rekur vēl iedvesmai, diez vai modeli kkur atradīsi, bet var jau mēģināt:
https://www.artstation.com/artwork/9EaqeO

Ja tu domā, kā es dabūju stiklotu virsmu citām figūrām, piemērām šai, ugunis es izsprintētu ar sarkanu epoksīdu oriģināli viņš ir caurspīdīgs es jau iepriekš viņu ietonēju pirms printēšanas ja tāda vajadzība. Par tekstilu nav nācies vienmēr figūrām ir gatavi apģērbi ko izsprintēju un ar nobeiguma lakām mēģinu dabūt vēlamo efektu vai nu tas ir zīds vai matējums vai kaut kas spīdīgs… cerams sapratu pareizi jautājumu :wink:
Capture7.PNG
Šis ir mans aparāts

2 Likes

Super :+1:

ne gluži, domāju par gadījumiem kur tu jau esi mēģinājis. Redzu, ka domājam visai līdzīgi, teiksim kur jāatdarina zeķubikses arī iedomājos par tekstūru, ko krāsotu ar gumijas rullīti.

Zinu, ka vairums sveķu ir caurspīdīgi, tāpēc jautājumam bija uzsvars uz divkrāsu elementiem (gradientu). Varbūt pilnīgi varētu sagatavot sveķu šķīdumu dažādās krāsās un procesa laikā mainīt…

tas man lika aizdomāties… neatradās, kur printē pigmentētus divus sķīdumus vienā traukā, bet atradu krasošanas metodiku, kas dod diezgan pārliecinošus rezultātus

6 posts were merged into an existing topic: Honkai: Star Rail

Jā šādu metodiku līdzīgu ar esu izmantojis Esu ļoti daudz eksperimentējis ar parasto divkomponentu epoksīdu arī … taijisijis epoksīda pakāpienus galdus utt… tapēc pieredze ir ar visādiem epoksīdiem… par tekstūru, jā ir tik daudz variantu vai nu izsprintet gumijotu ruliti tekstūrai vai izmantot stencilus lai nopustu un veidotu visādas variācijas … piemēram šeit redzams ka jau struktūra zeķubiksēm bija vaidzēja pāriet vieglītēm ar smalku kosmētikas otiņu lai dabūtu piemēram šo efektu…
Capture10.PNG

5 Likes