Saspēlēju Revive ar brāļiem.
Ceļā arī ir spēles spirituālais turpinājums - Recall pa taisno no SPIEL galda spēļu izstādes.
Saspēlēju Revive ar brāļiem.
Ceļā arī ir spēles spirituālais turpinājums - Recall pa taisno no SPIEL galda spēļu izstādes.
Revive ir 10/10 un props par switch upgrade. Man pašam ir kopija kuru esmu spēlējis kādas 10 reizes un vēl joprojām neesmu atvēris neko no “kampaņas” jo pagaidām īsti neprasās. ![]()
Gaidu atsauksmi par Recall. Tā ir manā must play listē.
Tā laikam ir mana mīļākā spēle šobrīd. Es ar ap 10 reizēm esmu šogad spēlējis, bet teju visas ar pilno kampaņas saturu un pēdējās reizes arī ar Call of the Abyss paplašinājumu.
Tā kampaņa tur tā marketinga ķekša pēc, jo stāsts uz kārtīm ļoti virspusējs, un pieredzi fundamentāli nemaina. Pāris pirmās izspēlēju solo, tad atmetu ar roku un izlasīju visus papildu noteikumus un tos arī iekļāvu vairākspēlētāju spēlēm. Piemēram, papildus kloķa mehānika ievērojami uzlabo vairākspēlētāju interakciju.
3D kloķus var iegādāties šeit: Revive® 3D Tokens – Eurohell Design EN Nopirku, jo jauni spēlētāji vienmēr par viņiem aizmirst. Paņēmu arī viņu insertu, lai “ātrāk” uzliktu uz galda, bet nekas diži ātrāk tur nesanāk. Kastē salikt atpakaļ gan ir foršāk.
Par Recall noteikti iepostēšu, kad atnāks un izdosies noorganizēt spēli.
Recall pirmā partija. Pēc pirmajiem iespaidiem Revive man patīk labāk. Cilšu asimetrija Recallā ir vājāka - uz papīra gadget + tribe kombinācijas it kā daudz vairāk, bet praktiski tas lielos vilcienos vairumam cilšu nemaina to, ko tu dari uz laukuma, ar dažiem izņēmumiem, kas spēlē var neparādīties.
Tematiski un vizuāli arī Revive ir nedaudz spēcīgāks.
Kur Recall pagaidām ir labāks - zināms konkrēts raundu skaits, kam var plānot ilgtermiņā. Revive mazāk pieredzējuši spēlētāji vienmēr pārsteigti, cik ātri artefakti un secīgi spēle beidzas. Un Recall noteikumi ir intuitīvi vieglāk saprotami. Nedaudz vieglāk iemācīt.
Not a glowing review I was expecting.
Tā pat gribu pamēģināt šo. Cerams ka kāds no manas spēļu grupas drīz nopirks ![]()
Vienam no trijiem spēlētājiem Recall patika vairāk par Revive, bet viņš abas spēles ir spēlējis vienreiz un zaudēja Revive, bet uzvarēja Recall, tādēļ viedoklis varētu būt tajā krāsots.
Jāatzīst, ka Recall dizains ir tīrāks ar mazāk pinķerīgiem edge cases, gājieni spēles pirmajā pusē iet ļoti raiti un gludi bez noteikumu ķidāšanas, kurpretī Revive downtime sākumā ir lielāks, jo ir vairāk virzieni, kuros izsplesties ar sarežģītāku resursu sistēmu un daudz vairāk opcijām spēles sākumā.
Tas gan daļēji atsveras pēdējos raundos. Lai gan Revive arī paliek lēnāks, tas nav tik izteikti cik Recall. Pēdējie pāris Recall raundi paliek tik lēni, ka četratā es īsti nevēlos spēlēt, bet nu ar trijiem brāļiem nebūs variantu - kapāsim kādas stundas četras+ droši vien.
Tagad, kad jūtos atkal daudz maz pēc cilvēka, redz kur dažas bildes no Gone Cardboard pasākuma Priekuļos. Cilvēki brauc uz viesnīcu trīs dienas galda spēles kapāt.
sorry ja kāds jau to ir jautājis bet jums tā ir kāda privātā grupa kur jūs vācaties kopā vai kā??
Izskatās very interesting un pēc kaut kā kur pati labprāt piedalītos

Kā minimums šiem ir feisīša lapa ar pieteikšanās formu https://www.facebook.com/GoneCardboard/
Kapāt lielās spēles 3 dienas no vietas tas gan ir diezgan nikni. Man smadzene jau sāk pārvērsties kartona skaidās pēc 3 lielajām galdaspēlēm pēc kārtas. :D
Februārī būs šāds.
https://www.facebook.com/events/3036976333139929/?acontext={“event_action_history”%3A[{“surface”%3A"home"}%2C{“mechanism”%3A"search_results"%2C"surface"%3A"search"}\]%2C"ref_notif_type"%3Anull}
Ļoti iesaku. 5 dienas, nekurienes vidū, mazā lauku skolā. Pats pirmo reizi biju vasarā un man ļoti ļoti patika. Mazliet raustos no tā kā būs ziemā dēļ siltuma, bet nevaru sagaidīt.
Šeit 5 dienas non stop gaming, bet šajos pasākumos vienmēr pēc saviem ieskatiem vari ņemt pauzes. Piemēram Ķoņi ir netālu no Igaunijas un tur vismaz vasarā džeki mauca uz kaut kādu baseinu Igaunijā vienā dienā. Tā ka ja gribās atpūtu no spēlēm, easy.
Ha, ha.. man liekas ka es pat zinu kam tie čipi bildē ar Power Grid pieder! ![]()
@Menestrels ielinkoja pareizo Facebook lapu. Nākamais Gone Cardboard būs aprīlī martā. Divas reizes gadā sūtām delegāciju no Jelgavas kluba.
@BOTC minētā Ķoņu nometne ir vēl viens liels publiski pieejams pasākums. Uz to gan nekad neesmu bijis, jo tālu, piecas dienas izbrīvēt ir grūti un parasti pārklājas ar Jelgavas kluba nometni, kas iekrīt tajā pašā mēnesī.
Jā, man vajadzēja divas dienas, lai pēc cilvēka atkal justos un dabūtu balsi atpakaļ. Bet nu bija ar meitenes, kas tikai mazās spēles kapāja visas trīs dienas. Man sanāca netipiska garo spēļu nometne. Čoms tikmēr uz pusi vairāk spēļu izspēlēja.
Ja tas ir leģendārais Barduchi, tad tev ir taisnība.
Ahh, hotel tigra. Kādas atmiņas no turienes
… Pēc tās viesnīcas pievēmu divus spaiņus. Brokastīs bija kaut kas nelabs tur.
Pirms gadiem diviem tur tiešām bija drausmīgas brokastis - siers, kas garšoja drīzāk pēc siera produkta, omlete vispār bez garšas, un lētākā maximas desa, etc. Bet šogad viņi jaunatvēra restorānu un nevar vairs sūdzēties - brokastis garšīgas un pēc tam var pasūtīt labu ēdienu par lētām naudām. 8 eiriki par vistas krūtiņu ar krāsnī ceptiem kartupeļiem. Vai 7 eiro par frī + “kraukšķīgo” vistu. Jelgavā ekvivalents ēdiens vismaz 12 eiro kā minimums maksā. Ar vēderu ar visiem bija ok.