Iesaki savu ēdiena recepti!

šodien vienkāršā zupas recepte:
saldētie dārzeņi, ņēmu šitos, jo bija atlaide:

katlā ielēju ūdeni, ieliku buljona kubiciņu, drusku pipariņu, drusku ķiploku sāli, uzvārīju, pieliku paku ar saldētiem dārzeņiem, 1 sagrieztu kubiciņos kartupeli, 10 min vārīju un tad beigās pieliku kausēto sieru.
ņēmu šito, bc cheap ;D

un forša pavasarīga zupiņa gatava, ko ēst pie picas vai grauzdmaizītēm :innocent:

1 Like

Wait whut? Tie ir stir-FRY dārzeņi (maisi un cep)! Es tos bieži sildu uz pannas, kopā ar gaļas bumbiņām ar sieru.

a kāda starpība fry or not fry? sasaldēti tak viņi jau ir svaigi aka negatavi, vienīgā nianse, ka smalkāk sagriezti un ātrāk pagatavojas

1 Like

Eh, es ēdu tā, kā paredzēts, kkā nevaru iedomāties, ka šie dārzeņi ietu zupā. But you do you.

1 Like

Es esmu hacchi pusē, darzenis ir dārzenis. Vienalga vai mārketinga komanda domā vai tas ir zupai vai stirfry

3 Likes

nuuuu, dārzenis ir dārzenis ;D

ja uz maltās gaļas rakstīts “kotlešu masa”, tad arī tikai kotletes no tās taisīsi, nekāda maltās gaļas mērce nedrīkst būt? :joy::joy::joy:

3 Likes

Jā.

Nu tad gaļas mērci netaisi?
Neesmu redzējis " gaļu maltās gaļas mērcei"

Nekad mūžā neesmu taisījis, jā. Gribētos kaut kad iemācīties, pieņemu, ka ez af, bet…
Kotletes arī neesmu taisījis.
Karoč mutere man nekad neiemācīja neko gatavot, vienīgais, ko iemācīja, ir kā cept kartupeļus un taisīt tomātu/gurķu salātus.
Attiecīgi baigi reti un maz taisu kaut ko no nulles, pa lielam tikai salātus pie pelmeņiem/kartupeļiem.

1 Like

es piemēram cepu reizēm šitos:

pat ja rakstīts virsū, ka zupai. to arī nekad neesi darījis?

2 Likes

Nē, šitos neesmu mēģinājis.
Es savulaik nopirku čupu ar visādiem one-veggie tipa iepakojumiem, pieliku saldētavā pilnu apakšējo plauktu, un viss, tā arī stāv tur :smiley:
Fkn stupid, I know.

oooh būs jātaisa meistarklase “Jurčiks un kotletes!” samācīšu tevi gatavot :innocent:

4 Likes

Sounds tasty!

es parasti no katra pa saujai sametu uz pannas, piešauju sāli, eļļu un tad kad gandrīz gatavi piemetu kādu mednieku desiņu vai tās pašas gaļas bumbas un ar majonēzi iet iekšā kā buldozers ;D

1 Like

Es tā arī biju domājis darīt, vienkārši visu laiku fkn aizmirstu par viņiem :sweat_smile:
Es vispār daudz ko aizmirstu un atceros tad/tur, kad/kur vispār ne pa ķeksi. Tāpēc maksimāli cenšos pierakstīt visādas lietas, kad ir zināms specifisks datums/laiks, kad vajadzēs. Šajā gadījumā tāda nav; hz cikos rīt ēdīšu un vai būs noskaņojums uz tiem dārzeņiem, attiecīgi…

Tikai majonēze gan hell nah. Lai gan hz, moš arī būtu garšīgi, ja pamēģinātu… Bet kkā neiet kopā manā galvā. Krējums jā, majonēze nē.

1 Like

ojā, krējums da best! :ok_hand: es parasti ēdu nevis, piemēram, pelmeņus ar krējumu, bet krējumu ar pelmeņiem :joy::joy:

1 Like

Yep, krējums ir garšīgs af! Mierīgi var pa taisno sluksnīt iekšā.

Nepieciešamais

• normāla izmēra sīpols
  • ingvera sakne
  • ķiploka galva
  • sviesta ķirbis
  • kokosriekstu piens
  • tomātu pasta
  • tofu
  • garneles
  • karija pulveris
  • čili x 2
  • kūpinata paprika
    Sāls, pipari, eļļa

Rīsi pēc izvēles

Nomizo un sarīvē īkšķa garumā ingvera gabalu un ķiplokdaivad pēc garšas (es ņemu 6) un liec sautēties pannā uz mazās uguns. Pievieno sakapātu sīpolu un čili(ar sēklām, make uncle Roger proud). Kad maisījums ir sasautējies, pieber garšvielas un divas ēdamkarotes tomātu pastas. Apmaisi, pielej ūdeni lai nepiedeg un atstāj sautēties. Nomizu un smalki sagriež sviesta ķirbi un liec pannā. Jo smalkāki gabali jo ātrāk būs gatavs. Kad ķirbja gabaliņi ir izšķīduši liec klāt kokosriekstu pienu, kubiņos sagrieztu tofu un atsaldētas mini garneles

Procesā var arī atspirdzināties

Et voila

5 Likes

Izskatās baigi labi!
To apjomu nevaru pat acīm apēst :joy::sweat_smile:, iespējams, ka tikko paēdu, bet rīsiem jau vairāk mērces, jo labāk :grin::ok_hand:

1 Like