Houseki no Kuni

image

3 Likes

Man patīk kā bez vārdiem tiek parādīts animes/mangas stāsts :nice:

2 Likes

Par cik šī Anime uzvarēja aprīļa mēneša balsošanā , tad laikam būs jāpamēģina noskatīties.
Tas zīmēšanas stils atrunā mani skatīties, bet vērtējums viņai baigi labs, varbūt, ka stāsts ir labs :thinking:

Noskatījos. Art man nepatika. Tā ideja, ka tie ir kaut kādi dārgakmeņi man arī nepatika. Tā Anime vide, gaisotne un noskaņojums arī nepatika. Stāsts, sākumā bija ok, tā daļa kur Fosfofilīts palīdz saviem draugiem utt., bet beigās, kad Fosfofilīts izmainījās tas man vairs īsti nepatika. Characteriem kā tādiem kopumā nebija ne vainas, ja neskaita, ka tie ir dārgakmeņi. Garlaicīga nebija, interese bija uzzināt, kas notiks tālāk, bet īpaši neuzrunāja.
Kopumā 5/10
Manuprāt, šis ir overrated Anime.

3D grafiks?

Es anime vērtēju 7/10 , tur var piesieties pie Art , jo tas nav tas standarta 2D , bet pat tas man patika, labākā šī animē daļa ir pretinieka eksistence, kura pilnīgi nav saprotama un mystery vibe , kurš rodas, kad galvenais defenders(Sensei) ir kaut kā iesaistīts.Overall man animeška patika.

Nezinu, uz beigām kaut kā jēga tam visam pazuda, sanāk tie dārgakmeņi ir principā nemirstīgi un cīnās kaut kādā bezgalīgā cīņā pret kaut ko.
Kā tika atainoti tie mistiskie pretinieki kas kolekcionē tos dārgakmeņus man galīgi nepatika, un tā skaņa, kad viņi ierodas bija kaitinoša :smiley: Vispār Soundraks arī bieži bija tāds kas radīja sliktu noskaņojumu.

Beigās gribējās likt vispār 4, nu starp 4 un 5 likās, bet tomēr tā daļa kur Fosfofilīts tur palīdzēja saviem draugiem bija ok, un characteriem nebija vainas. tāpēc ieliku 5, tā teikt knaps tas 5.

Šis Anime nebija priekš manis, tas ir skaidrs :smiley:

1 Like
1 Like

kad turpinajums kads zin ?
P.S.Ja maku lietot google bet man slinkums :stuck_out_tongue:

Ahhh… ja jau tik ilgi nav tad turpinājums nespīd :D P.S. jālasa manga ne? :D

Ehhh gaidām gaidām turpinājumu