Helovīnu saiets 2024 .˚⊹.🎃₊˚𖦹⋆

Manuprāt uz 18.00 būtu ok

Doma bija 19:00 iet iekšā un ap 18:30 sākt pulcēšanos jo kamēr visi sanāks

3 Likes

mmmm man te lietus horizontāli krīt :grimacing: toč gribas pa parku vazāties?

Nebūs. GG WP.

5 Likes

Neesmu pārsteigts…bet cerība bija. Oh well

@xHorrorGirlx tad tagadējai plāns ir vnk house party pie Martas?

1 Like

uzlādē telefonu :sob:

yeeep, 19:00 pie @Maass :raised_hands::maple_leaf::jack_o_lantern:

1 Like

detaļās tulīt tiks nosūtītas

1 Like

Tur jau vēl daudz bačas

Ja būtu 5% tad gan būtu lādētājs jāmeklē rokā

Tur tak vēl ir gandrīz ceturtdaļa. :D

Gan jau viņiem šonakt laikapstākļi sapūta un izmērcēja parku.

Ja tā pasaki, tad izklausās daudz, bet parasti tie pēdēji procenti krīt nelineāri. Mans varbūt kādas 2 reizes 3 gadu laikā ir nosēdies zem 5% :sweat_smile:

man tagad ir 16% - līdz vakaram izdzīvos ;D

3 Likes

Tas gan, procentu rādītājs nav super precīzs. Man darbs piedāvāja subsidēt telefonu, paņēmu vienu no tiem ķīniešiem ar daudz vatu lātēdētāju. Tas man krietni ir laupījis uzlādes trauksmi.

12 Likes

Njā…žēl pa šausmu dārzu, bet neko padarīs, jāsaprot ka tur ar tikai cilvēki strādā un pirmo dienas daļu tik tiešām bija traks laiks. Bet šā vai tā, forši pasēdējām, pabazarējām atrādijām kostīmus, uzspēlējām mēmo šovu kur minamās frāzes sākās ar " burkāns" un beidzās ar “Baiba Sipeniece un Valters Krauze”, un nobaudijām gan mārrutku čipsus(@akitsu sorry, izkokošana neizdevās jo tautai reāli garšoja) un Indiešu nepareizās konfektes kuru pildījums pēc sēra garšoja. Nevar aizmirst arī @Maass paštaisītos biezpiena sieruņus un sāļo aknu un burkānu torni

Also holy crap do I look unhinged in the second photo

5 Likes

tās bija da real trolling ;DD

Bija prieks ar visiem atzīmēt Helovīnu! Liels paldies orgiem.

Man sāk rasties jautājumi pret indiešu saldumu gaumi. :D Pilnīgi pie izdevības jāuzprasa kādam pazīstamam indieti vai tā sēra piegarša bija pareiza.

Tās bija šīs ne?

6 Likes

yeeep paprasi gan, jā, jo reāli nesaprotu vai kaimiņi izāzēja mūs vai tā ir vienkārši tāda konfekte.
tur uz končas rakstīts, ka ražotas Delhi

Paldies par pasākumu, bija patīkami un jautri! :smile:

Es sākumā jūtos nedroši, it īpaši mēmajā šovā, bet ļoti iepatikās kā rādīt lietas un tā bija mana pirmā reize kad es pirmo reizi spēlēju.
Bet varu teikt palēnām confidence paliek daudz labāka.

Arī varu teikt paštaisītie sieriņi bija labākie sieriņi kādi ir jebkad ēsti! :+1:

edit: Ja es nebūtu aizgājis, būtu nožēlojis un varu pateikt vienkārši lieliski cilvēki.

8 Likes

Tiešām liels paldies visiem kas ieradās neņemot vērā āra laika apstākļus.Neskatoties uz to ka pirmo atrakciju netikām domāju,ka vakars bija tiešām izdevies.Visiem bija jautri un arī prieks redzēt ,ka mūsu jaunie lietotāji turpina parādīties pasākumos un nepazūd ar pirmo kā tas mēdz citreiz notikt :sweat_smile:
Liels paldies arī mūsu vakara hostiem @Maass un @Kadiljaks
Šeit arī pāris bildītes no @haachikooo arhīviem

10 Likes