Hehe, man gribētos kaut ko vairāk kā black metal corpse paint - Kaut kas more edgy uz manu stilu
Bet ir jautājums vai es saņemtos!
Hehe, man gribētos kaut ko vairāk kā black metal corpse paint - Kaut kas more edgy uz manu stilu
Bet ir jautājums vai es saņemtos!
Vuup! Sveiks! Mums arī 19.oktobrī plānojās foruma pasākums kinoteātrī - jābūt starp topikiem arī tematam. Droši pievienojies arī mums tur (un arī šeit pārējiem biedriem vari pievienoties ar kādu get-up)
Viss kārtībā.
Mums ir bijuši cilvēki kas arī klusi bijuši un maliņā sēdējuši pirmajos meetapos vai ne @H_Hercogs ??
Būtībā neko neuzspiežam,cik pašam gribās atvērties un runāt tik arī būs labi
Vaitad ar mani bij tik traki?
Es jau nesaku ka traki vnk tev ar vajadzēja laiku lai atvērtos
Man pat nav jausmas kā es vispārīgi uzvedīšos, jo es varētu teikt ka es tikai pēdējo gadu ļoti aktīvi kaut ko visparīgi daru.
Savādāk es iepriekš vairāk dzīvoju kā Hikikomori/Neet.
Atceries, kad tu neesi vienīgais tāds barā un būs ok👍
@haachikooo
Skeletiņa inspiration
nuuu zobenu es nerīšu, bet hawt af thooo
izdevās veiksmīgi ādas(dermantīna) jakai iedot otro dzīvi, bet šos helovīnus nepārdzīvos
Jauna??
Jeb tā pati no pagājušā gada??
No pagājušā gada
Es pat nezinu M3ganu vai Anyu pārtaisīt par terminātora meitu? Vēl tikai sarkanu gaimas diodi atrast…
Nuuuuuuuu lab, laikam jāaiziet. Uztaisīju tikko quickest, cheapest spoka tērpu xD
Nu ko tauta Helovīni nav jau vairs aiz kalniem
Pati tagad sēžu printerestā un lasu kopā outfitu ideja savai lelles kostīmam
Kā pārējiem ar kostīmiem kurš jau ir gatavs ko paspoilot
redzēju jau laikam ieskatu no @H_Hercogs kostīma ne?
Man pašam lielais jautājums jo darīt ar seju, jo pagaidām tā vienīgā izskatās ne-postapokaliptiski
Masku vilkt negribas, prosta iebāzt seju tuvākajā puķodobē priekš " weathering" arī nē. Priekš fake rētām man nav prasmes.
a ko tieši tu vēlētos uztaisīt …parādi kādu piemēru varbūt varu kādu ideju pasviest
Tur tā problēma ka man ir tikai ideja galvā. I tā pa lielam mainās visu laiku XD
Savā ziņā tevi saprotu man tā tagad ir ar outfitu… vienā brīdī iešaujas prātā viens otrā brīdī cits tad vēl jāsaprot kas skapī an ko varētu paspēt ātri uzčinīt un vienkārši bez liekas čakarēšanās