Nu, pirmās četras epizodes jau ir ārā. Un “go figure”, bet šī animācijas seriāls ir ļoti populārs Japānā. Dažos veikalos redzēju pāris plushies, Osakā ir POP-up kafejnīca (kā maid cafe tikai Hazbin tēliem), un vakar Shibuyā redzēju uz lielajiem ekrāniem reklāmas rullīti.
Daudz maz man patīk visas dziesmas kas ir bijušas.
Izskatās, ka Hazbin hotel tuvojās uz beigām, palika pēdējās 2 episodes.
Bet, kas man nepatika, tas ka man šķiet, ka pārāk daudz dziesmas, ja ok, tas ir musical, bet tomēr viņi pārspīlē ar dziesmām.
Un cerams, ka beidzot parādīsies Lilith un izdarīs kaut ko labu vai sliktu :)
Dzied vairāk, tas gan. Man ir sajūta, ka sezona galīgi netiek līdzi pirmajām 2 epizodēm - pēdējās 4 epizodēs teju nav noticis nekas stāstu uz priekšu virzošs.
Vai tik beigās HELLUVA BOSS nebūs labāk salikts kopā seriāls nekā Hazbin Hotel. Tas, ka HELLUVA BOSS ir vairāk komisks, mazāk nopietns un epizodisks, viennozīmīgi palīdz kopējam stāstam.
Man pašam šis noteikti vairāk subjektīvs viedoklis, bet pagaidām ar nepacietību esmu gaidījis katras nedēļas epizodes Man jau vairāk piesaista fakts, ka 95% ja ne visi balss aktieri, arī ir reāli Brodvejas dziedātāji - un atceroties, ka vienreiz sanāca Eiropā redzēt Brodvejas priekšnesumu, šis iet pie sirds pat ļoti.
Piemēram, Husk dziesmā “Love in a Bottle” atgādina Keith David lomu kā Dr.Facilier. Un tas, ka aizkulises dziedātājas ir Velvette, Nifty un Cherri Bomb balss aktrises ir ķirsītis uz kūkas.
Jā, noteikti piekrītu, ka lielāka virzība varētu būt beidzamajās 2 epizodēs, bet ceru arī sagaidīt Helluva Boss un Hazbin Hotel kopepizodes.
Helluva Boss arī jau īsti nebija stāsts pārlieku pirmajā sezonā - man pašam likās, ka tas vairāk sāka virzīties, kad sākām pētīt Stolas un Blitzo attiecības.
Helluva Boss bija ļoti epizodisks. Tur tā lāgā nav pie kā piesieties, kamēr viena epizode pati pa sevi bija ok.
Turpretim Hazbin Hotel no paša sākuma kurina solījumus par lielu sižetisku arku un kaut kāda joda pēc tajā ir iesaistīti pat vēl vairāk galvenie varoņi nekā Helluva Boss. :D Šobrīd seriālam novēroju baigo sastrēgumu, daudz varoņu un to mijiedarbības, ļoti maz kustības galvenajā sižeta līnijā. Sarakstīts seriāls ar ir tā, ka katram notikumam jātiek paskaidrotam tiešā veidā un varbūt ne vienu vien reizi. Mājieni, simbolisms vai aizkulises darbības te teju neeksistē. Specifisks gabals. Redzēs ko tur scenāristi pin kopā un vai tas nonāks līdz kulminācijai.
Interesantākais pavērsiens man gan bija tas kas notika ar Alastoru. Pirmajā sezonā pēc būtības tas bija populārs tēls, viens no galvenajiem, kurš tika pozicionēts kā kaut ko perinošs lielais stiprais demons. Tagad gan atklājās, ka tā visa bija fasāde un aiz viņa patiesībā stāv kanibāli. Vienīgi tie kanibāli kaut kā nekad netika nostabilizēti kā liels politiskais spēks ellē. Pavērsiens kā Skubijā Dū, kur zem ļaundara maskas slēpjas trešā plāna varonis. :D Tik daudz visādu varoņu, ka kāju salauzīsi. Cik es papētīju internetā “Overlord” pēc idejas ir relatīvi zemu elles spēka līmenī, tieši virs grēciniekiem un zem visa pārējā. Hm, to gan es negaidīju, vai tik nesanāk tā, ka kanoniski Hazbin Hotel notikumi ir mazāki un reģionālāki nekā Helluva Boss.
Šī sezona man arī personīgi patika (laikam jau tāpēc, ka katrā epizodē bija dziesma, kuru neveselīgi daudz klausījos katru nedēļu līdz nākamajām epizodēm ). Pat šajās divās beidzamajās, man baigi labi iekrita sirsniņā “Brighter” (ko izpilda Vox).
Vai šī sezona bija tāda lēnāka? Varbūt vietās jā - man gribējās Abel dzirdēt vairāk (bet nu gan jau nākotnē), kā arī Voice of God.
Bet, beidzamajās divās epizodēs viss kas bija sakrājies šajā sezonā, smuki salikās kopā un ar tādu blīkšķi noslēdza 2.sezonu (pat ar nelielu easter egg no Helluva Boss - robotu Fizzarolli ).
Manu Top 5 dziesmu saraksts no 2.sezonas:
Gravity
Love in a Bottle
Brighter
Sera’s Confession
Trust Us
Man patika Piss dziesma ar, bet jāsaka, ka sākums vairāk, ko dziedāja Sir Pentious.