Grāmatas, manga un citi zvēri angļu valodā

Uzmetu aci.

Deep Love un Poison Princess nav oficiāli tulkoti angliski.

Houseki no Kuni - Vol 4 nav pieejams.

Witch Hat Atelyer - visi ir pieejami, it kā.
Vol 3 un 6 maksā pie 20+ eiro nevis 10+ un tur var manīt ka ir pieejami tikai no Autrālijas nevis UK.
Viņi uz LV nesūtīs no Austrālijas.
Piemirsu par šo pieminēt, bet es tieši pirms kāda laika mēģināju pasūtīt pāris mangas pa papildus cenu un no Austrālijas, bet pēc pāris dienām manus pirkumus atcēla.
Laigan tagad sanāca nopirkt, jo viņi papildināja UK noliktavu un cena no 20 eiro nokrita uz 10 eiro.

Reina no Arcana - Pēdējais Vol 13 nav pieejams.

Shadows House - yeah, nav oficiāla angliska tulkojuma.

Spy x Family - Vol 5 un 6 pieejami. Vol 3 Austrālijas noliktavā. Vol 1, 2, 4 - nav pieejami.
Šis vispār mani pat izbrīna. Jo šī manga pat ir ļoti ļoti karsta jau ilgu laiku. Cilvēki baigi slavē un piemin šo.

Es gribēju ieteikt Livingstone mangu, jo tik 4 sējumi un Tev bija interese šajā vienreiz. Bet ehhh, Vol 3 vairs nav pieejams.

Un tas nav tik iekš Bookdepository, bet arī Amazone ir pustukša.

Gan jau var šur tur kaut kur kaut ko vēl atrast, bet kā minēju iepriekšējā postā, gan jau no citas valsts, papildus cena, papildus izdevumi par sūtīšanu un pakošanu utt. un ir kā ir ar uzticēšanos random online veikaliem un rando sūtītājiem.

Diemžēl Tu esi izvēlējusies ļoti nepiemērotu laiku pirkt mangas. Jo kā redzam ne tikai vecas mangas, bet pat jaunas, karstas un vēl ejošas nav pieejamas.
Kāpēc? Nezinu. Varbūt Covid dēļ.
Un kad un vai vispār tiks papildinātas tās mangas? Nezinu. Jo cik es manu tad dažas sērijas kuras es vēlos noteikti netiks vairs papildinātas.

Tā jau personīgi nesanāca nopirkt mangas jau ātrāk, tagad vēl šitāds sviests notiek.
Vispār liekas ka nav jēgs vairs viņas pirkt. Varbūt mēģināt atrast un nopirkt pāris konkrētās un tad viss. Rupji sakot n**j to visu. xd :<

Bet ja ir vēlme citās sērijās, bet pati nesaproti, tad padod ziņu. Uzmetīšu aci vai ir normāli pieejamas.

Edit:
Otoyomonogatari - man tādu neuzrāda ;d, Tu domāji Otorimonogatari ??
Bet Otorimonogatari ir Light Noveļu 2. sezonas pirmā grāmata ;d Dīvaina vieta kur sākt lasīt Monogatari sērijas ;d
OKEEEYYYY, “Otoyomegatari” gan jau domāji XD
Vol 6. nav pieejams.