But that’s not true… You get much higher speeds/more throughput on 5G… Provided you’re near a tower, of course.
un ja tev telefons vsp ķer. mans 5G neķer, un ja arī ķer tad neesmu redzējis ka rādās ka esmu 5g tīklājā, un diži ātrāk
Manam telefonam ļoti daudz kur ķer 5G, viņš ir maķenīt ātrāks par 4G
Forum Cinemas iekšienē 5G ķer (ja vispār ķer mobilo tīklu, ar to šur tur ir problēma) un ir krietni ātrāks par 4G.
Visur kur ķer. Bieži esmu manījis 5G ikonu. Es gan diži tam nepievēršu uzmanību, jo manai gaumei mobīlais internets jau gadu gadiem ir tik ātrs, ka es nevaru atšķirt vai esmu pieslēdzies pie Wi-Fi vai LTE. :D
Tu kaut ko bieži lielāku augšupielādē/lejupielādē, lai tā justu caurlaidību?
Galīgi nē, vienkārši vienu reizi FC patrāpījās tā, ka 4G neķēra, un blakus sēdēja čoms, kurš maxxo telefonus, viņš pateica, ka ar 5G viss lido, es izslēdzu Power Saving un tad mobilie dati pārslēdzās uz 5G un aizlidoja. Palaidu prikola pēc speedtest un tur bija vairāki simti.
Vispār tā, kā man praktiski vienmēr stāv ieslēgts Power Saving, tad es 5G neredzu nekad. Vienkārši es saprotu, kā strādā tehnoloģijas, un pāris reizes esmu notestējis to 5G un zinu, ka ir būtiski ātrāk, un attiecīgi arī throughput lielāks, ja vien, protams, ierīce atbalsta.