Funny pics/Meme fandom (Part 1)

People before cars:

1 Like

8 Likes

viss ko es varu pateikt ewww
man riebjas kad darbs mēģina uzlikt mēs taču visi kā viena liela ģimene
un pēc tam mēģina tevi novergot basically

1 Like

Nē, te joks ka valsts pārvaldē visi actualy ir radinieki, tāds viens liels ģimenes bizness. Neies tak dot augstu amatu svešiniekam ja māsas vīram vajag siltu vietiņu. Štrunts pa kvalitikāciju

3 Likes

“Mēs esam ģimene” uh, tas jau ir smags gadījums. :D Cik es manu tajās vietās kur strādāju, tagad mode ir saukt kolektīvu par “kopienu”, “komūnu”.

2 Likes

nē nu tas jau ir aktuāli ne tikai valsts pārvaldēs bet joku sapratu
es vnk saku ka ir tādas vietas kas mēdz pielietot šo manipulāciju arī

1 Like

Yeap. That was a nepotism joke.

Ekstra ewww faktors būtu, ja priekšniecība to teiktu ar nodomu darbiniekus padarīt par ģimeni

2 Likes

Ewwww, yikes.
That’s one of the biggest red flags for me.
Work is work, friendships at work are optional.

1 Like

2 Likes

6 Likes

2 Likes

Nav tik traki. Tehniski tas ir pareizs termins, jo kopiena ir cilvēku kopums, kuru vieno kas kopīgs. Šajā gadījuma jūs esat kopiena, ko vieno darbs. Tā pat kā, piemēram, vienas konkrētas daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāji tehniski ir kopiena, pat ja tu tur nevienu diži nepazīsti.

Vienkārši, kad tu izdzirdi vārdus “kopiena”, “community”, prātā nāk labie piemēri nevis tie kas ne pārāk. :D Skaistāku vārdu izvēlēšanās vien ir.

Tā to vārdu neviens sarunvalodā neizmanto. To izmanto, lai apzīmētu saliedētu, draudzīgu kolektīvu, vienkārši mūsdienās tā iegājies, ka “saliedēts kolektīvs” nav modē, tāpēc saka visādu citādu fufeli. Bet “ģimene”… Ja man būtu funkcionāla ģimene, moš es tik negatīvi pret to terminu neattiektos :sweat_smile:

“Saliedēts kolektīvs” ar lieto, bet parasti tādā gadījumā iet runa par vienu organizatorisko vienību. Puduris ar komandām, kas strādā vienā nodaļā ir “kolektīvs”. Visi uzņēmuma vai biroja cilvēki ir “kopiena”. Aptuveni kaut kā tā.

“Ģimene” tas jau šauj pāri strīpai. To tik piemin pa jokam manā galā. :D

Jājoko pretī pieprasot daļu mantojuma

1 Like

1000010816

4 Likes

6 Likes

2 Likes

https://x.com/ImMeme0/status/1856794310026641533