Elf on the shelf nedienas

Sveiki visiem! :christmas_tree::sparkles:

Jau otro gadu pie mums ciemojas Elf on the Shelf, un šogad nolēmām tradīcijai piešķirt īpašu sākumu. 30. novembrī kopā ar bērnu taisījām piparkūku māju, bet naktī tajā “ievācās” mūsu elfs. No rīta – 01.12 – mūs jau sagaidīja skaisti izpušķota mājiņa un elfs savā pirmajā paradīšanās vietā.

Kā katru gadu, arī šoreiz viņš katru nakti sataisīs kādu smieklīgu blēņu vai pārsteigumu. Bērniem tas ir viens no decembra kulminācijas brīžiem, bet man – jautrs izaicinājums katru vakaru izdomāt ko jaunu. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Būšu super priecīga, ja padalīsieties ar savām idejām un pieredzi! Kādas blēņas vai pārsteigumus jūsu elfi ir sarūpējuši? Meklēju iedvesmu visam mēnesim! :wrapped_gift::man_elf::sparkles:Sveiki visiem! :christmas_tree::sparkles:

4 Likes

2.decembris

Iedvesmojoties no @haachikooo un @akitsu nedienām ar veļasmašīnu, elfi izkarināja slapjos pamtalonus :joy:

Ko šovakar elfi varētu izdarīt? :see_no_evil_monkey:

4 Likes

Nezinu kāpēc velk uz kaut kā aizdedzināšanu. Bet tā vietā varētu kaut ko kājām gaisām aplikt vai lietas vietām samainīt. Kaut kas tml.

2 Likes

3.decembris

9 Likes

Fleksojam ar papīra krājumiem, ja? :joy:

1 Like

Nu tak, COVID laikā biju viena no tām, kura grūstijās un iepirka visu tualetes papīru un griķus. Kā redzi, papīrs vēl ir :laughing:

3 Likes

4.decembris

Done!

10 Likes

Paslēpt visas karotes/dakšiņas/krūzes kādā ar virtuvi nesaistītā skapītī, atstājot galda piederumu pēdas lai var atrast :smiling_face_with_horns:

5 Likes

Tik pedenatiska nekārtība nav redzēta. Pilnīgi šermuļi metas :grimacing: :upside_down_face:

3 Likes

Nu ņemot vērā kāds pedants ir mans dēls, viņš vēl nolasīs lekciju, ka mašīnas nestāv taisnās rindās. Pagājušo gad, viņš Elfam stāstīja kā mašīnas jāliek, pilnīgi seju mašīnās bāza kā kaķi, kurš tikko paklāju piemīza :laughing:

5 Likes

Select all->edit-> flip horizontal

1 Like

05.decembris

Bērnu virtuves plauka saturs aizceļoja uz priekšnama skapja plauktu un bērna cepures ir virtuves plauktā.

8 Likes

6.decembris

Elfiem laikam kašķis :laughing:

12 Likes

straight up kidnapping ar mutes aizsiešanu, lai nevar pabļaut ;D

Mana dēla reakcija - sāka smieties kā ļaunais un ieslēdza elektrisko vilcienu :sweat_smile:

4 Likes

7.decembris

10 Likes

This actually hurts XD
Tev kaut kādi dikti unhinged elfi

Nabagu vilciens laikam tā saspieda ka nevarēja izturēt :anguished_face:

Mūsu mājā poop/fart jokes ir ierasta lieta :laughing: tātad elfi neatpaliek.

randy marsh poop GIF by South Park

Okay then xd