Dread the RPG - Spēļu vakars 4.0

Sveika tauta
Tātad runājot par jūsu tēliem jūsu uzdevums ir katram nosūtīt man PM kur jūs norādat:
Tēla vārdu
Viņa nodarbošanās
un nelielu aprakstu par tēlu ko jūs uzskatat man vajadzētu zināt par viņu
Tālāk kad atsūtīsiet šo info pretī saņemsiet pāris jautājumus kuri būs jāatbild no tēla perspektīvas
stāsts pats notiks mūsdienās un vēlams,lai tēli būtu cilvēku rases pārējais jau ir jūsu rokās
ja ir kādi jautājumi droši vai nu rakstat šeit vai man pm
Kā arī viss jūsu tēla info un jautājumi+jūsu atbildes būs vajadzīgi jums līdz uz saspēli
vēl protams līdzi varat paķert kur pierakstīt jo viss kas notiks ar jūsu tēla spēles laikā ir vēlams piefiksēt fiziski

Tātad tēlu mēs izdomājam tīri uz labu laimi? Nekādu ierobežojumu, settinga nav?

vienīgais ierobežojums pagaidām kas ir lai tas nebūtu fantasy creatures kā piemēram vampīrs and so on un lai ir cilvēka rases pārstāvis
pats story line būs survival tipa(Humans vs ???) tāpēc dažādība pat ir welcomed lai ir interesantāk

Vai ir jabūt kādai īpašai spējai, piem.: tēls mežcirtējs, kas kapās ar motorzāģi, vai max reālistiski?

Tagad kad padomāju, mežcirtējs nav nereālistisks tēls. Wb trušu fermeris, kas uzbrukumā sūta asinskārus trušus :smile:

2 Likes

hmm doma nav slikta bet tik jautājums vai tur kur jūsu tēli nonāks būs pieejami truši xD

1000034571
u know i always got that thang on me

2 Likes

okey tad tev kā pirmo itemu varam piešķirt trusi kurš ir trenēts uz nogalināšanu xD

2 Likes

@MeliMur ,@Gato un @Menestrels gaidu jūsu tēlus

:thinking: hmmmmmmmmm

Ļoti novērtētu ja saņemtu vajadzīgo info līdz ceturdienas vakaram,lai pa piektdienu varētu salikt visu priekš saspēles :D
Palikuši @Menestrels un @MeliMur

@xHorrorGirlx, pretēji manām izveseļošanās prognozēm, es šonakt visu nakti mēģināju izklepot ārā savas plaušas. :laughing: Diemžēl jāpaliek mājās. Vēl kādu no jums aplaidīšu.

2 Likes

Okey,viss kārtībā
Tad veseļojies un dzer daudz tējas :raised_hands:

Es ceru ka pa 40 minūtēm varēšu aiziet :thinking:

Es kaut kā ilgi nogulēju līdz 10:30am

Viņi tik 1 veras vaļā tā kā domāju ka mierīgi uzspēsi

1 Like

esam ceļā, bet biki nokavēsim

1 Like

4 Likes

Un ar šādu mēs beidzām. Mirušais ir tikai viens, un pats kā spoks-padomdevējs turpināja spēlēt

2 Likes

Kādi tēli jums bija? Un kas nomira? Jāsaka, ka Jengas torņi ir sarežģīti :rofl:

Mums bija arheologs, bezdarbnieks un vietējā lielveikala pārdevēja,kā arī dārznieks un kapracis :D

2 Likes

Nomira @WizardsWild(bezdarbnieks) ar savu asinskāro trusi kas noēda viņas tēla seju

2 Likes