Dagashi Kashi saldumi

Originally published at: https://d6.lv/t/dagashi-kashi-saldumi/730

“Dagashi Kashi” ir patiesi labs shounen, komēdijas žanra anime par dažādiem japāņu saldumiem un to daudzveidību. Pat, ja tev ļoti patika divdomīgie joki, ko šī anime mēdz izmest, ir viegli sajust to, ka trūkst zināšanu par visiem šiem japāņu saldumiem. Un šodien tu tiksi iepazīstināts ar tiem un sapratīsi, ka šis anime ir kas vairāk. Uzmanību…

6 Likes

No saldumiem man visinteresantākis sķita suppai grape, domājam uz tā pamata varētu kaut ko asprātīgu uzrīkot. Taču dzīvnieciņi… ģeniāli! Man nav vārdu - must have noteikti!

Principā, pateicoties mūsdienu internetam, to visu varētu dabūt un nagaršot, nebūtu viegli taču var.

Varbūt, ka kautko no šī visa var atrast kuroneko.lt (tie cilvēki, kas dodas uz uniconiem un winterconiem un pārdod dažādus aziātu saldumus un ēdienus) Vairāk es nezinu, kur var dabūt ko tādu, jo atvest ko tādu no Japānas +/- svaigu, garšīgu, nesaspiestu, nesabojātu būtu diezgan grūti :smiley:

Man gribas daudzus no šiem visiem saldumiem pagaršot (vispār, ja godīgi, tad visus :smiley: )

Baby star Ramen gribētos pagaršot, jo patiešām nezināju, ka nūdeļu pārpalikumus var tirgot un ēst līdzīgi kā čipsus

Un Choco vispār ir nereāli oriģināla ideja. Neko teikt - Japānā gandrīz visi produkti ir krāsaini, spilgti, tāpēc ir grūti izcelties un talkā ir jāņem jaunas, oriģinālas idejas, kā šoreiz - oriģināls iepakojums, kas, manuprāt, piesaista diezgan daudzus cilvēkus.

Piekrītu - Suppai grape ir ļoti forša saldum-spēle Tādu varētu ik pa laikam pamēģināt ar draugiem.

Neskatoties uz to, cik gan Watapachi ir foršs un sprādzienbīstams, man ar šāda veida saldumiem ir slikta pieredze, jo nav īsti patīkami, kad man mutē sprāgst kkādas bumbiņas. Varbūt šo arī pamēģinātu, jo te tās bumbiņas ir cukurvatē un… Tās ir japāņu :smiley:

Esmu tas cilvēku tips, kam vairāk patīk dzērieni nekā ēdiens, tāpēc tik populāru limonādi Japānā kā Ramune būtu obligāti jāpagaršo!!

Nezinu, vai Umaibou mani tik ļoti piesaistītu, bet zinot to, cik gan daudz dažādu garšu tam ir un cik tā ir liela kukurūzas nūjiņa, tad noteikti šis būtu viens no pirmajiem saldumiem, ko es nogaršotu, ja man būtu tāda iespēja :smiley:

Skatījos. Nav! Vienīgais varētu caur viņiem aka ar viņu palīdzību mēģināt dabūt šos produktus. Tikai viss atkarīgs nocenas.

1 Like

Nu tad vajag viņiem uzrakstīt :smiley:

Esmu atradis interesantu mājaslapu, ar kuru varētu mēģināt to visu dabūt

Edit: UN PAT SŪTA UZ LATVIJU!!

Tik kāda piegādes maksa? Un apstījos, var atrast alternatīvas idejiskas, taču precīzus neesmu uzdūries

Varbūt tikai citas garšas?

DPD Standard Delivery (4-11 working days) £27.07
Royal Mail Small Packet (Europe) £6.85

Tāpēc forumiešiem būtu izdevīgi sūtīt sametoties kopā

Zinot to, cik liela ir normālas piegādes cena šiem Japāņu produktiem, piedāvāju veikt kopīgo pirkumu, lai katram būtu jāmaksā tikai daļa no lielās piegādes maksas. Šī doma ir tikai domas līmenī un vajadzīgs jūsu atbalsts - cilvēki, kas gribētu kko pasūtīt

  • Es piesakos
  • Es nepiesakos

0 voters

aaaa, man FB vienu japāņu našķu kasti reklamēja, es gandrīz to pasūtīju - ik mēneša paka - nebiju spējīga izvēlēties vai uz mēnesi vai pusgadu :smiley: :smiley: . Beeet, tad man sākās bez cukura diēta un es izdzēsu bookmark :smiley:

1 Like

Varbūt vēl kāds vēl nogaršot japāņu saldumus pievienojoties mums? :smiley: