Counter-Strike: par un pret

Pastaigā pa counter-strike forumiem, atradīsi pietiekami daudz heiteru un pat neloģiski domājošus. xd

man likás, tie nomira kopá ar cs1.6… oO

Vēl jau daudz un dikti spēlēja cilvēki cs1.6. Bet pēdējā gada laikā gan tiešām sāka viss mirt, vairāki komūni/forumi slēgti, tā saucamie mēnešnieki vairs netiek taisīti, daži forumi vēl turās bet knapi ;d. Viens baigi vecs komūns pārgāja no cs1.6 uz cs:go un tur viss ok ir, varbūt vēl kāds komūns arī tā izdarīja, bet neesmu dzirdējis par tiem.

Tā teikt veice krabji ir neuzveicami.

Ja godīgi es pat nezinu, vai CSGO ir uzhakots vai nē. Ja nav, tas varētu izskaidrot to kāpēc daudzi klapējas ciet - CS 1.6 ir sasodīti pieejams, savukārt “GO” ir jāmaksā un protams komūnas pamata sastāvam, mazajiem patsmitgadniekiem, naudas nav lai nopirktu, no vecākiem ar fig izdīgsi, visdrīzāk - tāpēc komūnas pamirst banāli. Jo visi, kas vien varējuši jau pārgājuši un turp atgriežas tikai lan stāvoklī ar savējiem veco atmiņu vārdā uzspēlēt.

1 Like

Un septītajā dienā Dievs radīja Counter Strike, lai tev ar AWP būtu noscop`ot pretējās komandas skolniekus.

Tas ir uzlauzts jau izsenis. Nezinu cik liela komūna vien ir ap pirātisko versiju, laiki mainās legālās kopijas kļūst pieejamākas.

Par dārgu to gan grūti nosaukt, uz atlaidēm pa dažiem EUR vari dabūt.

Esmu spēlējis CS1.6, CSS un CSGO un man galīgi neizskatās, ka spēle ir slikta vai nespēlējama. Vai tad kāds tiešām neieredz šo spēli? (retorisks jautājums) Bet tā, mana pozīcija ir: spēle ir spēle. Var ik pa laiku paspēlēt.

Tā spēle balstās lielākoties tīri uz reakciju nevis taktiku

Man vairāk izskatās pēc kombinācijas starp reakciju (lielā mērā, ja spēlē viens pats), taktiku (ja sēlē kopā ar draugiem un labu komunikāciju) un, protams, dzelžiem (100+Hz monitori, ērtas peles, tastatūras, krēsli utt.).

1 Like

Reakcija nāk spēlē, kad tu sastopies aci pret aci ar pretinieku. Pārvietošanās pa karti un granātu lietošana mēdz būt visai taktiskas. Nepareizs pagrieziens kartē var priekš tevis izrādīties letāls.

Tu šobrīd apraksti lietas, kas man nekad nav bijušas. :grin: Patiesībā es pat nekad neesmu testējis atšķirības starp monitoru frekvencēm.

Cs 1.6 tie tik bija laiki atceros tikko pieslēdza internetu tas bija 2005 gads un jau nākošajā dienā draugi sejā iemeta cs 1.6 spēle bija šedevrs kā no skolas atnāku tā csa iekšā un tā, kamēr iznāca CSS to pirātiskajos serveros katru ganrīz dienu pa 1-2h, kad iznāca CS GO es par viņu tikai uzzināju 2014, ka tāds pastāv vispār jo jau labu laiku biju pārgājis uz BF 3, bet biju pamēģinājis CS GO man nez kapēc nepatika viņš lkm dēļ aeM6wQb_700b

3 Likes

kadi var but pret vai par CS ir viens no FPS teviem kopa ar Quake un Doom.Tas pats kas ar vecakiem kadam vini patik kadas vinus ienist bet beigas jus esat gimene un ar to ir jasamierians

Ba ko

1 Like

image

Woah, man likās, ka biju vienīgais, kas nesaprata, ko @Mrspambox3 bija pateicis xD