Cik ilgi skaties anime?

• Ja neņem vērā, ka bērnībā skatīti pokemoni un pārējie, jo tās bija tik kā multenes, un ja neņem vērā ka intereses pēc ap 2008 vai 2009 gadu noskatījos Black Lagoon un Elfen Lied.
    Tad ap 2014. gada pavasari atkārtoti noskatījos Black Lagoon un 2014. gada vasarā sāku interesēties un skatīt citas, pa vienai, palēnām.
    Tātad ja ņemam pavasari tad - 19 gados
    Bet ja ņemam vasaru tad - 20 gados
    šeit ir sīkāk par to visu - Pirmā anime, ko noskatījies 🍎 - #78 by Enemijs

• Man pašlaik ir 24 gadi.

• Mans MAL - MyAnimeList saka ka 234 - bet ņemot vērā ka ir tie special, ova un kas vēl, tad varbūt pie 200.

Bet jāsaka, ka pēdējā gada laikā neko jēdzīgi vairs neesmu skatījies, apnika un bēdīgums visu prieku izbojā skatīt. Varbūt kādas 2-3 animes tik esmu noskatījies pēdējā gada laikā.
2015 un 2016 gads laikam ir bijuši man tie aktīvākie.

Piemetināšu vēl par Mangu.
Es nevaru pārbaudīt MAL, bet laikam sāku interesēties ap 2015. gada vasaru, Jāņiem Līgo tieši, bišk pamazām un tā vairāk. Un 2016. gada janvārī sāku pirkt fiziskās kopijas mangām. 2016. bija ražens gads, bet 2017. palika švakāks, jo liekas naudas trūkums un LMT internets visu pirkšanu un sūtīšanu sačakarēja. It kā 2018. gadā beidzot visu salaboja LMT, bet tāpat, maz naudas. Un arī interese samazinājusies tāpat kā ar animēm, arī laikam kādu gadu normāli neko nelasu, tik ko bišk.
Bet mans MAL - MyAnimeList saka ka ir 94 mangas izlasītas, bet iespējams bišk vairāk tuvu 100, jo viņi tur neiekļauj visas manhwas un manhuas un pāris one-shot mangas.

1 Like